کیهان:سایت اینترنتی وابسته به سازمان جاسوسی آمریکا با انتقاد از میرحسین موسوی، خاتمی و کروبی از آنها خواست کفن بپوشند و برای مقابله با جمهوری اسلامی به خیابان بیایند!
گویانیوز که به عنوان رسانه دوقلوی رادیو فردا عمل می کند و رسما- با درج آگهی- به استخدام مزدور برای سازمان سیا می پردازد، در مطلبی انتقادی خطاب به موسوی می نویسد: آقایان موسوی، خاتمی و کروبی لطفا بیدار شوید! آقای موسوی شما از آقای خاتمی و کروبی یاد نگیرید که بیشتر از دیکتاتورها، این ها دل ما را خون کردند. آقای ابطحی در زندان است و آقای کروبی اعتصاب غذا نمی کند. آقای موسوی شما کفن بر تن کن و بر در زندان اوین بنشین! آقای هاشمی شما چرا در نمازجمعه فریاد نمی زنید؟ چرا از کیهان و احمدی نژادها ترس دارید؟ ما ]در خارج کشور؟![ خون می دهیم و کتک می خوریم ولی شما هنوز در فکر هستید که کیهان فردا چه می نویسد؟!
«سیا نیوز» با جانبداری مجدد از محمدعلی ابطحی با لحنی قابل تامل می نویسد: من فکر نمی کردم آقای ابطحی را بازداشت کنند ولی کردند. تمام تلفن های شما را دارند کنترل می کنند و شاید در هر اطاق شما دوربین مخفی باشد. از سخنان کیهانیان نترسید. کفن بر تن کنید و حرکت کنید. خدا با شماست!
گفتنی است در این رهنمود «سیا نیوز» عبارات فراوانی نظیر «ما از خدا هستیم و به خدا بازمی گردیم»، «با اسلام آمریکایی بجنگید»، «من خودم طرفدار ولایت فقیه هستم اما...» و... به وفور دیده می شود.
کلمات کلیدی :
نوشته شده در شنبه 88/4/20ساعت 7:9 عصر  توسط چند طلبه و دانشجو
نظرات دیگران()
یک کارمند سابق سازمان جاسوسی انگلیس (MI6) با تأکید بر اینکه رسانهها و سیاستگذاران غربی در خصوصحوادث اخیر ایران پس از انتخابات ریاست جمهوری دچار سوء تعبیر شدند و نتوانستند برداشت درستی از این حوادث داشته باشند، افزود: تنها نتیجه این انتخابات، بیزاری برخی از مردم از مخالفان به جهت آشکار شدن گرایشها و روابط آنها با غرب و همچنین انزوای موسوی و حامیانش بود.
آلاستر کروک در
روزنامه گلفنیوز نوشت: آنچه که به تازگی در ایران شاهد آن بودیم، انقلاب رنگی به سبک اروپای شرقی نبود. از سوی دیگر اگر چه برخی از مخالفان رژیم در میان طرفداران میرحسین موسوی حاضر بودند، اما نهضت وی علیه اصول انقلاب اسلامی ایران آنگونه که غرب تمایل آن را داشت، نبود. آنچه شاهد آن بودیم تنها کشمکش قدرت میان برخی از پایه گذاران انقلاب اسلامی ایران بود.
گلفنیوز اضافه کرد: در این کشمکش، روحانیونی نظیر محمد خاتمی و هاشمی رفسنجانی قصد داشتند تا قدرت محمود احمدینژاد و سپاه پاسداران را که افزایش قدرت آنان با منافع این گروه در تعارض است، محدود کنند.
این روزنامه تأکید کرد: بسیاری از سران کشور در خصوص اموال شخصی خود از جانب احمدینژاد با تهدید روبرو شدند، با این ادعا که تاوان این ثروتاندوزیها را مردم عادی پرداخت کردهاند.
گلفنیوز نوشت: این همه آن چیزی بود که در این اواخر در ایران رخ داد که غرب را بیجهت به برخی مسایل دیگر امیدوار کرد. غرب باید درک کند که اگرچه برخی از روحانیون در تهران و قم به شخص احمدینژاد تمایل ندارند اما آنها نیز هم عقیده هستند که برخی از رجال سرشناس در جامعه روحانیت نتوانستهاند روح انقلاب اسلامی را در زندگی شخصی خود پیاده کنند.
این روزنامه ادامه داد: غرب باید بداند که با وجود این کشمکشها، هاشمی رفسنجانی به خوبی از خطرات دور ماندن و کنار گذاشته شدن از چرخه قدرت در ایران با خبر است و با وجود مخالفتهای خود، همواره اظهارات محافظهکارانهای داشت چراکه تضعیف انقلاب اسلامی ایران را به هیچ وجه به نفع خود نمیداند.
گلفنیوز در پایان تأکید کرد: با وجود امیدهای غرب، انتخابات بدون آنکه ثمره مطلوبی برای غرب داشته باشد، پایان گرفت و تنها نتیجه آن بیزاری برخی از مردم از مخالفان به جهت آشکار شدن گرایشها و روابط آنها با غرب و همچنین انزوای موسوی و حامیانش بود.
کلمات کلیدی :
نوشته شده در شنبه 88/4/20ساعت 6:55 عصر  توسط چند طلبه و دانشجو
نظرات دیگران()
در پی کشف ستاد عملیات روانی و شایعه پراکنی میرحسین موسوی در یکی از برجهای متعلق به یکی از آقازادههای معروف، نحوه ارتباط تشکیلاتی ستاد انتخاباتی میرحسین موسوی با بیبیسی فارسی لو رفت.
خبرنامه دانشجویان ایران گزارش داد؛ پس از کشف مکان اصلی ستاد جنگ و عملیات روانی میرحسین موسوی در برج 10 طبقه ای واقع در قیطریه، شواهد و اطلاعات بسیاری در مورد ارتباط تنگاتنگ تشکیلاتی ستاد موسوی با بی بی سی فارسی به دست آمد.
بر اساس این گزارش، در ستاد مستقر در این برج 10 طبقه که متعلق به "م.ه " است، استودیوی ضبط برنامههای انتخاباتی کشف شد که متعلق به شبکه بیبیسی فارسی بوده و از این مکان برنامههای مکرر تلویزیونی برای پخش در این شبکه ضبط میشده است.
لازم به ذکر است، مدیریت ستاد عملیات روانی مذکور را "محسن امینزاده " از اعضای اصلی حزب مشارکت بر عهده داشته است .
ارتباط تشکیلاتی بیبیسی فارسی با ستاد انتخاباتی میرحسین موسوی آنجا عمیقتر میشود که بدانیم سردبیری این شبکه تلویزیونی که با مصوبه مستقیم مجلس انگلیس آغاز به کار کرد را فردی به نام "علیاصغر رمضانپور " بر عهده دارد که وی معاون فرهنگی عطاءالله مهاجرانی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی دولت خاتمی بود.
گفتنی است، اعضای حزب مشارکت و سازمان مجاهدین انقلاب به عنوان احزاب دوقلوی حامی میرحسین موسوی در انتخابات در ایام پیش از آغاز تبلیغات انتخاباتی در جلسات محفلی خود با اشاره به قطعیت حمایت بیبیسی فارسی از کاندیدای متبوع خود، اذعان میکردند که با توجه به ذهنیت منفی ایرانیان نسبت به دولت انگلیس و رسانه دولتی بیبیسی، بایستی این حمایت به صورت غیرمستقیم و حرفهای انجام شود، اما شکست قاطع این کاندیدا در انتخابات و رأی 25 میلیونی مردم به رقیب وی، موجب شد که رسانه مذکور با زیر پا نهادن اصول حرفهای رسانهای، به صورت مستقیم وارد گود شده و قسمتی از برنامههای پیشبینی شده اغتشاشگران و طرفداران انقلاب مخملی را رأسا به دوش بکشد که البته ناموفق ماند.
کلمات کلیدی :
نوشته شده در جمعه 88/4/19ساعت 11:38 عصر  توسط چند طلبه و دانشجو
نظرات دیگران()
فیلم(+)
دفاع بانوی تهرانی از یک پسر بسیجی را چندین بار دیدیم. اولش فکر میکردیم
بانو نسبتی با بسیجی دارد و از نحوه پوششش تعجب کردیم. بعدش که فهمیدیم
داوطلبانه جلو آمده و دفاع کرده معمولا اولین چیزی که بعضی مذهبیهای
سادهاندیش به ذهنشان میرسید این بود که «نامحرم نبود؟ اشکال نداره؟» (
+)
من
فکر میکنم آن بانو با مانتوی کوتاه و شلوار لی و زلفهای پریشان کمتر
نیست از دختری که با چادرش فریاد انسانیت زن مسلمان را سر میدهد.حجاب،
واجب و پسندیده است؛ اما به تنهایی تمام تکلیف یک زن مسلمان نیست. مهم این
است که در جبهه بندی حق و باطل بتوانیم در پرتو عقل و وحی راهمان را
انتخاب کنیم و جسورانه دفاع کنیم. اینقدر که بیتفاوتی بعضیها به اسلام و نظام اسلامی ضربه زده مانتوی کوتاه و زلف پریشان نزده!(+)اطلاعیه رسمی عدم موضعگیری جامعه الزهرا در انتخابات ریاست جمهوری
نظرات کاربران درباره دفاع شیر زن تهرانی:1 - 2 - 3 - 4منبع
کلمات کلیدی :
نوشته شده در جمعه 88/4/19ساعت 11:23 عصر  توسط چند طلبه و دانشجو
نظرات دیگران()
پرده اول: دخترلبنانی
در
سفرمان به لبنان یک روز به گلزار جمعی از شهدای حزب الله در بیروت رفتیم؛
تک ستاره هایی مثل شهید عماد مغنیه، پسر سید حسن نصرالله و... همسفرامون
دور مزار شهید عماد مغنیه حلقه زده بودند و پای صحبت مادر و پدرش حال
قشنگی داشتند.
راضیه خوابش گرفته بود. برای اینکه سرو صدایش مزاحم
بقیه نشود بغلش کردم و درحالی که در گوشش لالایی می گفتم شروع کردم به راه
رفتن. وقتی که سنگینی سرش را روی شانه ام احساس کردم خیالم راحت شد.
مشغول تماشا
بودم که نگاهم افتاد به در ورودی. دختری وارد شد. زیبایی و خوش پوشی او
مرا مجذوب خود کرد.دسته گلی به دست داشت آرام آرام نزدیک اولین سنگ قبر
ایستاد،آهسته گلها را گذاشت و زیر لب شروع به زمزمه کرد.کوچکترین حجابی از
چادرو روسری گرفته تا کلاه و...نداشت که البته این در کشوری مثل لبنان
خیلی طبیعی بود. چون درصد بالایی از جمعیتش را اهل کتاب و بخصوص مسیحی ها
تشکیل میدهند.
با خودم گفتم:«مگر حزب الله مسیحی هم دارد؟ شاید این
مزار یکی از اقوامش است؟» خیلی کنجکاو شده بودم . برای رها شدن از سیل
سئوالاتی که چپ و راست وارد مغزم می شد تصمیم گرفتم با او صحبت کنم.
متاسفانه به زبان انگلیسی بیشتر تسلط دارم تا به عربی آن هم از نوع لهجه
لبنانی اش.
Goodmorning بعد
از سلام و احوال پرسی، دست و پاشکسته منظورم را رساندم. دستمال کوچکی از
کیفش در آورد و اشک هایش را پاک کرد. صدایش گرم و دلنشین بود.
«مسلمان
نیستم. هیچ آشنایی نزدیک و قرابتی هم با این شهدا ندارم. اما از صمیم قلب
دوستشان دارم. چون اینها بودند که مردانه با اسرائیل جنگیدند و جنوب لبنان
را آزاد کردند. این عزتی که لبنان الان دارد مدیون خون پاک جوان های حزب
ا لله است.»
نگاهی به ساعتش انداخت. عذرخواهی کرد و رفت تا به موقع سرکارش برسد.
پرده دوم: گل دختر
چند
روز پیش مطلبی از گل دختر خواندم در مورد دختری که با دل و جان از
پسربسیجی دفاع کرده بود. همان که فیلمش را بارها از تلویزیون دیده ایم.
وقتی که در مورد ظاهر نه چندان باحجابش نوشته بود یاد آن دخترلبنانی افتادم.
نمیدانم شاید این دختر شجاع تهرانی هم صحنه های دفاع جانانه بسیجیان را از خاک وطن به خاطر داشته.
شاید
به یادآورده چه کسانی عاشقانه به ندای امامشان لبیک گفتند و شجاعانه در
مقابل تمام دنیا سینه سپر کردند و باخونشان اجازه ندادند حتی چکمه نجس یک
بیگانه هم تهران را لمس کند. شاید آن دختر هم صحنه هایی از محافظت بسیجی
از نوامیس محله شان را به یاد آورده . او فراموش نکرده بوده زیر سایه
برادران بسیجی چه امنیتی دارد کشور.نمیدانم چند بار در ایست و بازرسی محله
شان بسیجی ها ماشین های حمل مواد مخدر را متوقف کرده اند و او نفس راحتی
کشیده بوده.
شاید اگر از او هم علت کارش را بپرسی بگوید: عزتی که ایران دارد...
نمیدانم اما به هر دلیل که بوده میخواهم بگویم:
«
دستانت را می بوسم خواهرم! خاک برسر آن بی غیرتانی که حداقل به خاطر ناموس
مردم حیا نکردند! نمیدانم به تو هم ضربه ای وارد شد یا نه؟!
ادامه مطلب...
کلمات کلیدی :
نوشته شده در جمعه 88/4/19ساعت 11:22 عصر  توسط چند طلبه و دانشجو
نظرات دیگران()
رئیس بخش امور جغرافیایی ـ سیاسی انرژی (Geopolitics of Energy) در بنیاد امریکای نوین (New America Foundation) مستقر در واشنگتن و نویسنده مقاله جنجال برانگیزی تحت عنوان «احمدینژاد پیروز شد، فراموشش کنید» هفته گذشته طی همایش ویژه این بنیاد به منظور بررسی وقایع اخیر ایران خاطرنشان ساخت، امریکا باید دکتر محمود احمدینژاد را به عنوان رئیسجمهور ایران به رسمیت بشناسد.
فلینت لورت که از مارس 2002 تا مارس 2003 سمت سرپرست عالیرتبه بخش امور خاورمیانه شورای امنیت ملی امریکا را عهدهدار بود و به علت اختلافنظر در مورد سیاستهای بوش در قبال خاورمیانه از شغل خود استعفا داد، اضافه نمود: «داستان غمانگیز ایران عملاً به پایان رسیده است. بنده هفته پیش این مسئله را در مقاله خود متذکر گردیدم که در دو صورت این غائله خاتمه خواهد یافت. 1) در صورت بررسی هرگونه تخلف در انتخابات توسط شورای نگهبان و 2) سخنرانی (رهبر معظم انقلاب) آیتالله خامنهای در این رابطه که خطوط را مشخص نماید.»
وی افزود: از زمان سخنرانی آیتالله خامنهای وضعیت عوض شد. تظاهرات به عنوان چالشی در مقابل نظام معرفی گردیده و مخالفین محدود شدند. آن عده از تظاهرکنندگان که هدفشان حقیقتاً بهبود سیستم بوده و قصد سرنگونی نظام را نداشتند آرامآرام کنار رفتند. این رخداد از لحاظ استراتژیک خاتمه یافته محسوب میگردد. ما تنها شاهد تحلیلهای پایان نیافتنی رسانههای غربی مبتنی بر آرزوهای واهی نویسندگان این تحلیلها هستیم.
لورت که در گذشته به مدت هشت سال به عنوان تحلیلگر سازمان سیا در امور خاورمیانه و سوریه و مدتی نیز به عنوان متخصص مقابله با تروریسم در وزارت خارجه امریکا خدمت نموده و در حال حاضر علاوه بر مسئولیت فوق سمت استاد امور بینالملل دانشگاه ایالتی پنسیلوانیا را عهدهدار میباشد اضافه نمود: ایران قرار نیست دچار فروپاشی شود، آنها به گونهای عمل نمودند که مطابق با قوانینشان بود و این کار را با حداقل تلفات به ثمر رساندند. این به مراتب کشتههای کمتری نسبت به وقایع میدان تیانمن در چین دربرداشت. بروز این جریانات به معنای این نیست که قرار است سیستم ایران از هم فرو پاشد. وی همچنین افزود، برخلاف نظرات ابراز شده در رسانههای غربی «برای بسیاری از ایرانیان دوره ریاست جمهوری خاتمی نومیدکننده بود.» لورت که به خاطر مقاله فوقالذکر خود سخت مورد انتقاد متفکرین و دستاندرکاران امریکایی قرار گرفته طی این جلسه با حضور رسانهها و شخصیتهای امریکایی خود را واقعگرا خوانده و با کمال تبحر از مواضع خود دفاع نمود.ادامه مطلب...
کلمات کلیدی :
نوشته شده در پنج شنبه 88/4/18ساعت 12:22 عصر  توسط چند طلبه و دانشجو
نظرات دیگران()
متن ذیل بخشهایی از مصاحبه کوچک زاده عضو فراکسیون اصولگرایان مجلس با رجا است:
اگر بدنه مجلس به حال خود گذاشته شود، با توجه به روحیه خدمتگزاری که دولت دارد، این بدنه با دولت همراه خواهد بود و مشکلی هم ندارد. بالاخره هر نمایندهای، در شهر و حوزه انتخابیهاش وقتی سفرهای استانی انجام میشود، میبیند که دولت واقعاً قصد نوکری و خدمتگزاری دارد. ممکن است از 100 مصوبه دولت، 20مصوبه هم اجرایی نشده اما 80 مصوبه اجرایی میشود. این نماینده با توجه به قدرت تعقل خویش میتواند حال را با گذشته مقایسه کند وبا در نظر گرفتن انصافش، در دل قدردان دولت باشد. بیشتر از این هم چیزی نمیخواهد، مثلاً بخواهد که مدیرکل آموزش و پرورش در شهرش فلانی باشد. این حداکثر به اصطلاح دایره تأثیر و خواسته یک نماینده از جنس بدنه مجلس است. اما آقایانی که در سیاستگذاریهای کلان کشور برای خود سهم قائلند، همچون آقایان باهنر و لاریجانی از رئیسجمهور خواستههایی دارند، که ایشان برآورده نمیکند.
بالاخره آقایان در قدرت و عرصه سیاست کشور، سهم میخواهند مثلاً وقتی میگویند، فلانی بشود وزیر نفت، باید بشود وزیر نفت! آقای احمدینژاد هم اهل اینگونه معاملات نیست! لااقل در دولت دهم قول داده که به هیچ وجه با توصیه کسی همکارانش را انتخاب نمیکند. البته در دوره قبل هم خواستش بر این بود، اما آنگونه که خودشان گفتهاند، تا حدودی، تحت فشارهای جریانات سیاسی قرار گرفتند.
افراد مؤثر سیاسی در مجلس، به خاطر عدم برآورده شدن حاجات غیرمشروعاشان چنین برخورد میکنند. غیرمشروع هم از این لحاظ است که رئیسجمهور، خود باید وزرایش را انتخاب کند نه اینکه به توصیه من و شما، وزیر انتخاب کند، دولت که شرکت سهامی نیست که مثلاً آقای...2وزیر، آقای ...3وزیر و آقای ... 4 وزیر راتوصیه کنند!
به همین خاطر مؤثرین که در بدنه مجلس هم افراد تابع و وابسته دارند (و این وابستگی دلایل مختلفی دارد، از جمله کمکهای مادی در انتخابات، حمایت احزاب و گروهها از آنان و...) در موضوعات یا مقاطع خاص، زمانی که دولت باید از مجلس رأی موافق بگیرد، به خاطر برآورده نشدن حاجاتشان، اعمال نفوذ میکنند.
ادامه مطلب...
کلمات کلیدی :
نوشته شده در دوشنبه 88/4/15ساعت 12:25 صبح  توسط چند طلبه و دانشجو
نظرات دیگران()
لیست کل یادداشت های این وبلاگ