سفارش تبلیغ
صبا ویژن
انتخاب دهم
یکی از مهم ترین نکته ای که در پیام امام خمینی ( رضوان الله علیه ) به مناسبت شهادت دکتر مصطفی چمران بسیار مورد دقّت است این میباشد که حضرت امام در این پیام فرمودند: چمران عزیز با عقیده ی پاک خالص غیر وابسته به دستجات و گروههای سیاسی،و عقیده به هدف بزرگ الهی،جهاد را در راه آن از آغاز زندگی شروع و به آن ختم کرد.
این دور اندیشی حضرت امام به خوبی نشان داد که بیشتر حوادث تلخ زمان حیات پر برکت ایشان سر از دستجات و گروههای سیاسی در میاورد و به همین خاطر بود که دستور انحلال تنها حزب پاک، یعنی حزب جمهوری اسلامی را داد تا چهره ی کثیف دیگر احزاب به خوبی نمایان شود و همچنین چهر ه ی پاک حزب جمهوری اسلامی مخدوش نشود و از همه مهمتر نفوذ برخی از افراد غیر پاک به این حزب از دلایل انحلال آن بود.
در زمان کنونی و بعد از رحلت حضرت امام  تمام حوادث تلخ ازجمله: کوی دانشگاه،قتل های زنجیره ای،روزنامه های زنجیره ای،توهین عدّه ای از نمایندگان دوره ی ششم مجلس به مقام معظم رهبری ( مدظلّه العالی ) مبنی بر نوشیدن جام زهر به مانند امام و... همه و همه سر از دستجات و گروههای سیاسی و احزاب در می اورد.
حالا خواننده ی گرامی! اگه یه کم سر مبارک را بالا بیاری و از بالا به حوادث اخبر و این اغتشاشات به بهانه ی تقلّب در شمارش آرا رو نگاه کنی متوجّه میشی که همه سر از همین دستجات و گروههای سیاسی و احزاب در می آورد!
احزاب اگر خوب هم باشند باز هم منافع خودشون رو در نظر میگیرند نه نظام جمهموری اسلامی ایران را، تنها حزبی که به طور دقیق با نظام جمهوری اسلامی پیش میرفت همان حزب جمهوری اسلامی بود که نماینده نظام جمهوری اسلامی بود. منبع

  • کلمات کلیدی :
  • نوشته شده در  یکشنبه 88/3/31ساعت  12:27 صبح  توسط چند طلبه و دانشجو 
      نظرات دیگران()

    بنیان‌گذار جمهوری اسلامی ایران در بیانات متعددی انگیزه‌ها و اهداف آشوب‌طلبان علیه انقلاب اسلامی را بیان کرده و این رفتار را خلاف مسیر ملت ایران خوانده‌اند. بازخوانی برخی از این بیانات، در شرایط امروز کشور راهگشاست:
    -شما اسلام را کنار نگذاشتید، لکن آنهایى که به اسلام عقیده ندارند و اشخاصى هستند که قیام بر ضد اسلام کردند و لااقل در خیابان‌ها ریخته‏اند و آدم کشته‏اند و شما هم حکم شرعى‏اش را مى‏دانید و شما هم مى‏دانید که کسى که مسلحانه در خیابان بریزد و مردم را ارعاب کند، لازم نیست بکشد مردم را، ارعاب کند، اسلام تکلیفش را معین کرده است و شما هم مسئله‏اش را مى‏دانید. شما همین یک مسئله را بگویید، یک اعلامیه بدهید. مسئله در کتاب خدا هست که این‏ اشخاصى که مفسد هستند و ریختند توى خیابان‌ها و مردم را مى‏ترسانند، به حسب حکم خدا، حکمشان این است. شما این مسئله شرعى را بگویید و از گروه خودتان امضا کنید. خوب، چرا این قدر تعلل مى‏کنید؟ مگر براى شما مى‏خواهید اینها چه بکنند. صحیفه امام ج‏15، 32
      
    شما دیدید که آقاى بنى‌صدر حسابش را جدا نکرده، خدا مى‏داند که من مکرر به این گفتم که آقا، اینها تو را تباه مى‏کنند. این گرگ‌هایى که دور تو جمع شده اند و به هیچ چیز عقیده ندارند، تو را از بین مى‏برند، گوش نکرد، هى قسم خورد که اینها فداکار هستند، اینها مردم کذا هستند؛ یعنى، آنهایى که دور و بر او هستند. خوب من مى‏دانستم که اینجور نیستند. یک دسته‏اى، که مى‏روند توى وزارتخانه دزدى مى‏کنند این را تأییدش مى‏کند. خوب معلوم مى‏شود، دزدى را شما گفتید. این قدر عقلشان ناقص است، این را تأیید مى‏کردند... امروز آنى که براى شما براى دینتان براى دنیاتان فایده دارند، این ملت‏اند، این ملت پابرهنه است. آن ملت سرمایه‏دار هم به درد شما نمى‏خوردند، آنها همه براى خودشان مى‏کشند، شماها را مى‏خواهند آلت دست قرار بدهند. این منافقین هم به درد شما نخواهند خورد، هر روزى که این منافقین قدرت پیدا کنند، سر شما را هم مى‏برند؛ براى اینکه شما لا اله الّا اللَّه‏ مى‏گویید، آنها با لا اله الّا اللَّه‏ مخالف‏اند... آن روزى که اینها پیروز بشوند -خداى نخواسته- شما فداى آن‌ها خواهید شد، شما را پل قرار داده‏اند براى پیروزى، وقتى که رفتند این پل را عقب خودشان خراب مى‏کنند، آن‌ها مزاحم نمى‏خواهند. صحیفه امام ج‏15، 32

    این‌ها نمى‏خواهند ایران آرام باشد، این‌ها مى‏خواهند مغشوش و منقلب باشد تا در خارج منعکس بشود که ایران رشد ندارد و نمى‏تواند خودش را اداره کند، آن وقت خداى نخواسته یک کودتایى به پیش بیاورند، و باز برگردد به همان حال سابق... بیدار باشید! توجه داشته باشید که اینها غرض‌هاى سوء دارند؛ و مقصودشان این است که برگردانند این حیثیت را به حال اول... الآن یک قشرهایى هستند که نمى‏خواهند که این نهضت به آخر برسد... این شلوغی‌ها و این‌ها را مى‌خواهند بکنند که آرامش در مملکت نباشد و کم کم وقتى آرامش نشد، راهى باز بشود، براى اینکه یک کودتاى مشروعى -به قول خودشان- درست بشود، خداى‏ نخواسته به حال اول برگردد؛ و این ان‌شاءاللَّه نمى‏شود. لکن ما باید بیدار باشیم. صحیفه امام ج‏7، 252

    اید شیاطین بدانند، تفرقه‌اندازها بدانند که غلط فکر کرده‏اند! باید این ابلیس‌ها و این شیاطین بدانند که همچو قدرتى براى آنها نیست. آن قدرتى که آن سد بزرگ را شکست، این قطره‏هاى ضعیف را خواهد شکست. ما آزادى مطلق خواهیم داد، و مى‏دهیم و داده ایم لکن نه براى توطئه، نه براى فساد و خرابکارى. توطئه باید درهم شکسته شود. خرابکاران باید دفع شوند. صحیفه امام ج‏7، 191

    نگذارید این فتنه‌گرها در بین مردم بیفتند و صفوف ما را متفرق کنند. صف واحد باشید: صَفاً کَأَنَّهُم بُنیَانٌ مَرصُوصٌ. این سد عظیمى که آن سد عظیم را شکست، حفظ کنید. این قطره‌هایى که به صورت سیل بنیانکن درآمد، این واحدهایى که همچون سیل عظیمى تمام موانع را از سر راه برداشت، حفظ کنید. با این سیل عظیم به پیش بروید و همه بنیانهاى ظلم و ستم را منهدم کنید.این دستهاى خائن را قطع کنید. صحیفه امام ج‏7، 191


  • کلمات کلیدی : میرحسین موسوی
  • نوشته شده در  شنبه 88/3/30ساعت  11:56 عصر  توسط چند طلبه و دانشجو 
      نظرات دیگران()

    میر حسین موسوی ساعت 21 و 20 دقیقه امشب، با انتشار بیانیه ای سازو کار قانونی مراجعه به شورای نگهبان را که در اندیشه امام خمینی (ره) و میثاق ملی مورد تاکید قرار گرفته را نپذیرفت و با لحن تهدید آمیزی گفت: سیرهای خطرناکی در پیش خواهد بود که مسئولیت قرار گرفتن در آنها بر عهده کسانی است که رفتارهای مسالمت‌آمیز را تحمل نمی‌کنند.
    در قسمتی از این بیانیه که در سایت کلمه منتشر شده بود، میرحسین موسوی افزود: از ما خواسته می‌شود که در این شرایط شکایت خود را از طریق شورای نگهبان پیگیری کنیم، حال آن که این شورا در عملکرد خود چه قبل، چه حین و چه بعد از انتخابات عدم بی‌طرفی خود را به اثبات رسانده است.
    وی یادآور شده است: چقدر بی‌انصافند کسانی که منافع کوچکشان آنها را وا می‌دارد تا این معجزه انقلاب اسلامی را ‌ساخته و پرداخته بیگانگان و "انقلاب مخملین " بنامند.
    وی بدون ارائه دلایل مستدل و در توجیه عدم رای قاطع اکثریت مردم به وی مدعی شده است: آن چنان که می‌دانید همگی ما در راه این تجدید حیات ملی و تحقق آرمان‌هایی که در دل و جان پیر و جوان ما ریشه دارند با دروغ وتقلب روبرو شدیم و آن چیزی که از عواقب قانون‌گریزی پیش‌بینی کرده بودیم به صریح‌ترین شکل ممکن و در نزدیک‌ترین زمان تحقق یافت.
    میر حسین موسوی در ادامه عدم تسلیم به قانون و تهدید به مسیرهای خطرناک در آینده نوشت: استقبال عظیم از انتخابات اخیر در درجه نخست مرهون تلاش‌هایی بود که برای ایجاد امید و اعتماد در مردم صورت گرفت تا برای بحران‌های مدیریتی موجود و نارضایتی‌های گسترده‌ اجتماعی، که انباشت‌شان می‌تواند کیان انقلاب و نظام را نشانه برود، پاسخی شایسته فراهم شود. اگر این حسن‌ظن و اعتماد مردم از طریق صیانت از آرای آنها پاسخ داده نشود و یا آنها نتوانند برای دفاع از حقوقشان به نحوی مدنی و آرام واکنش نشان دهند مسیرهای خطرناکی در پیش خواهد بود که مسئولیت قرار گرفتن در آنها بر عهده کسانی است که رفتارهای مسالمت‌آمیز را تحمل نمی‌کنند.
    موسوی می‌گوید: من آمده بودم تا با تکیه بر راه امام تلاش ساحرانی را که دوباره جان گرفته‌اند خنثی کنم.
    وی اظهار داشت: اکنون مقامات کشور با صحه گذاشتن بر آنچه در انتخابات گذشت مسئولیت آن را پذیرفته‌اند و برای نتایج هرگونه تحقیق و رسیدگی بعدی حد تعیین کرده‌اند، به صورتی که این رسیدگی‌ها موجب ابطال انتخابات نشود و نتایج آن را تغییر ندهد، حتی اگر در بیش از 170 حوزه انتخاباتی تعداد آرای به صندوق ریخته شده بیشتر از تعداد واجدین شرایط باشد.
    وی با بی اعتنایی کامل به رای 85 درصدی مردم خواستار غیر قانونی ابطال انتخابات شده ومی نویسد: اینجانب همچنان قویا اعتقاد دارم درخواست ابطال انتخابات و تجدید آن حقی مسلم است که باید به صورتی بی‌طرفانه از طریق یک هیئت مورد اعتماد ملی مورد بررسی قرار گیرد، نه آن که پیشاپیش امکان ثمربخش بودن آن منتفی اعلام شود، یا با طرح احتمال خونریزی، مردم از هرگونه راهپیمایی و تظاهرات بازداشته ‌شوند، یا شورای امنیت کشور به جای پاسخگویی به سوالات مشروع در خصوص نقش لباس‌شخصی‌ها در حمله به افراد و اموال عمومی و ایجاد التهاب در حرکت‌های مردمی به فرافکنی بپردازد و مسئولیت فجایع به وجود آمده را بر عهده دیگران بگذارد.
    وی که تاکنون حاضر نشده از آشوب های خیابانی و مزاحمت برای نوامیس مردم و تخریب و خسارت به اموال عمومی ابراز برائت کند، نوشته است: من به عنوان یک همراه که زیبایی‌های موج سبز حضور شما را دیده است هرگز به خود اجازه نخواهم داد بر اثر عمل من جان کسی درمعرض خطر قرار گیرد.
    موسوی افزود: با توکل به خداوند و امید به آینده و تکیه بر توانمندی‌هایتان حرکات اجتماعی خود را پس از این نیز براساس آزادی‌های مصرح در قانون اساسی و اصل امتناع از خشونت پیگیری کنید. ما در این راه با بسیجی روبرو نیستیم؛ بسیجی برادر ماست. ما در این راه با سپاهی روبرو نیستیم؛ سپاهی حافظ انقلاب و نظام ماست. ما با ارتش روبرو نیستیم؛ ارتش حافظ مرزهای ماست. ما با نظام مقدس خود و ساختارهای قانونی آن روبرو نیستیم. این ساختار حافظ استقلال ، آزادی و جمهوری اسلامی ماست. ما با کجروی ها و دروغ گویی ها روبرو هستیم و در پی اصلاح آنیم؛ ا صلاحی با برگشت به اصول ناب انقلاب اسلامی .
    ما به دست اندرکاران توصیه می کنیم برای برقراری آرامش در خیابان ها مطابق اصل 27 قانون اساسی امکان تجمع های مسالمت آمیز را نه تنها فراهم کنند، بلکه چنین گردهم آیی هایی را تشویق کنند وصدا و سیما را از قید بدگویی ها و یک طرفه عمل کردن ها رها سازند.
    وی در پایان در حالی که توضیح نداده چرا حامیانش در کنار اراذل و اوباش و گروهک های تروریست اینگونه به جان مردم تعرض می کنند، تاکید کرده است: احتیاجی به حضور نیروهای نظامی و انتظامی در خیابان ها نخواهد بود و با صحنه هایی که دیدن آنها و شنیدن خبر آنها دل هر علاقمند به انقلاب و کشور را به درد می آورد، روبرو نخواهیم بود. 


  • کلمات کلیدی : میرحسین موسوی
  • نوشته شده در  شنبه 88/3/30ساعت  11:36 عصر  توسط چند طلبه و دانشجو 
      نظرات دیگران()

    با توجه به اینکه هاشمی در نامه بی سلام خود خطاب به رهبر معظم انقلاب با سخنان تحکم و تهدید آمیز برای ایشان تعیین تکلیف کرده بودند، به نظر می رسد مناسب است تا دیر نشده این سخنان امام خمینی ره را مرور کنند و عبرت بگیرند و در حضور ملت از رهبری عذر خواهی کرده سخنان خود را پس بگیرند:
    شما امروز باید فکر این را بکنید که از یک چاه عمیقی این مردم شما را نجات دادند.شما حبسها را دیدید و زجرها را چشیدید و الان هم آزادی را و شهد آزادی را داریدمی چشید. برای شکر این نعمت ، شماها خدمتگزار باشید. برای شکر این نعمت ، همه باهم در یک راه باشید. این را من کرارا گفته ام : اگر همه انبیا جمع بشوند در تهران وبخواهند کار بکنند، بخواهند دخالت در امور بکنند، هیچ با هم اختلاف پیدا نمی کنند؛امکان ندارد. برای چه ؟ برای اینکه آنها نفس خودشان را کشته بودند و مبداء خلاف ،نفس انسان است ؛ مبداء همه خلافهایی که پیدا می شود. انسان خیال می کند که نه ، من برای مصلحت این کار را می کنم . عمر خودش را انسان نمی فهمد، وضع خودش را انسان نمی فهمد. شما اگر بخواهید مقایسه کنید - شمایی که می گویید که من برای مصلحت مسلمین فلان کار را می کنم - شما فکر این را در خلوت بکنید که اگر یک کسی دیگر به جای شما بود و بهتر هم مصالح مسلمین را انجام می داد، شما باز همان طور بودید؟می خواستید خودتان نباشید و او باشد؟ یا نه ، می خواهید که این مصلحت مسلمین - به اصطلاحتان - به دست شما انجام بگیرد؟ "منم که این مصلحت را دارم ایجاد می کنم "،این همان شیطان است ؛ همان شیطانی که اغوا می کند آدم را. اکثر اغوائاتش این است که انسان را بازی می دهد، وسوسه می کند در انسان ؛ وسوسه های دامنه دار از همه طرف .وسوسه می کند که تو حالا صاحب قدرت هستی ، تو حالا صاحب کذا هستی ، دیگران چکاره اند؟ شما حالا وزیر هستید، دیگران باید اطاعت بکنند، چشم بسته باید اطاعت بکنند! شما وکیل هستید، دیگران باید از شما اطاعت بکنند و چشم بسته هم باشند! این همه برای این است که انسان خودش را نساخته . اگر انسان خودش را ساخته بود، هیچ بدش نمی آمد که یک رعیتی هم به او انتقاد کند؛ اصلا بدش نمی آمد، از انتقاد بدش نمی امد. (صحیفه نور جلد سیزدهم - صفحه 198) منبع

  • کلمات کلیدی : نامه فتنه انگیز هاشمی
  • نوشته شده در  شنبه 88/3/30ساعت  1:56 صبح  توسط چند طلبه و دانشجو 
      نظرات دیگران()

    حضرت آیت الله خامنه ای در نماز جمعه تاریخی و وحدت بخش امروز تهران در سخنان بسیار مهمی، با اشاره به مقصر بودن دو طرف مناظره ها گفتند: یک طرف به رئیس جمهور قانونی کشور، صریحترین و خجالت آورترین اهانتها و تهمتها را بیان می کرد و با پخش کارنامه های جعلی برای دولت، رئیس جمهور متکی به آرای مردم را دروغگو، خرافاتی و رمال می نامید و اخلاق و قانون و انصاف را زیر پا می گذاشت و طرف دیگر هم، با اقداماتی مشابه، کارنامه درخشان 30 ساله انقلاب را کمرنگ جلوه می داد و شخصیتهایی که عمرشان را در راه نظام صرف کرده اند زیر سؤال می برد و اتهاماتی را که در مراجع قانونی اثبات نشده است بیان می کرد.
    حضرت آیت الله خامنه ای در عین حال به اختلاف نظر طبیعی خود با آقای هاشمی رفسنجانی در موارد متعدد اشاره کردند و افزودند: این اختلاف نظر طبیعی است و مردم نباید دچار توهم شوند و به گونه ای دیگر فکر کنند.
    ایشان افزودند: میان آقای هاشمی و رئیس جمهور نیز از سال 84 اختلاف نظرهای متعددی درباره مسائل خارجی، نحوه اجرای عدالت اجتماعی و برخی مسائل فرهنگی وجود دارد که البته نظر رئیس جمهور به نظر بنده نزدیکتر است.
    حضرت آیت الله خامنه ای با تأکید مجدد بر لزوم بر طرف شدن آسیبهای مناظره اعلام کردند در همان ایام بعد از مناظره به رئیس جمهور تذکر دادم چون می دانستم ترتیب اثر می دهد.
    ایشان مجاری قانونی را تنها مسیر رسیدگی به شبهات مطرح شده خواندند و تأکید کردند: بنده زیر بارِ بدعتهای غیرقانونی نمی روم چرا که در هر انتخاباتی طبعا برخی برنده نیستند و اگر امروز چارچوبهای قانونی شکسته شود در آینده نیز هیچ انتخاباتی مورد اعتماد نخواهد بود و مصونیت نخواهد داشت.
    ایشان با تأکید بر اینکه مردم در قضیه انتخابات حقا و انصافا به بهترین وجه به وظیفه خود عمل کردند افزوند: سیاسیون و کسانی که به نحوی مرجعیتی برای بخشی از افکار عمومی دارند باید خیلی مراقب رفتار و گفتار خود باشند زیرا با اندکی افراط گری آنها، دامنه افراط گری در بدنه مردم به مراحل حساس و خطرناکی خواهد رسید که خود آنها نیز نخواهند توانست ابعاد آنرا جمع کنند. رهبر انقلاب اسلامی با اشاره به اینکه هر حرکت افراطی، به افراطی گری دیگران دامن خواهد زد تأکید کردند: اگر نخبگان سیاسی بخواهند قانون را زیر پا بگذارند، خواسته یا ناخواسته، مسئول خونها، خشونتها و هرج و مرج ها خواهند بود.
    حضرت آیت الله خامنه ای با اشاره به اینکه زورآزمایی خیابانی بعد از انتخابات در واقع به چالش کشیده شدن اصل انتخابات و مردم سالاری است، تأکید کردند: از همه می‌خواهم به این روش غلط خاتمه دهند که اگر خاتمه ندهند مسئولیت تبعات و هرج و مرج آن، بعهده آنها خواهد بود.
    ایشان افزودند: برخی ها بدانند که با حرکات خیابانی نمی توان اهرم فشار بر ضد نظام بوجود آورد و مسئولان را وادار کرد تحت عنوان مصلحت زیر بار خواسته های آنها بروند چرا که تن دادن به مطالبات غیر قانونی زیر فشار، شروع نوعی دیکتاتوری است. رهبر انقلاب اسلامی خاطرنشان کردند: اینگونه تصورات و محاسبه ها، اشتباه است و اگر این تصورات غلط، عواقبی هم پیدا کند مستقیما متوجه فرماندهان پشت صحنه خواهد بود که اگر ضروری شد مردم آنها را در وقت لازم خواهند شناخت.
    ایشان با دعوت از همه دوستان و برادران برای برادری و تفاهم و رعایت قانون افزودند: راه قانون و راه محبت و صفا باز است و امیدوارم همه در این راه حرکت کنند و جشن پیروزی 40 میلیونی مردم را گرامی بدارند و اجازه ندهند دشمن این جشن بزرگ را خراب کند. رهبر انقلاب اسلامی در عین حال هشدار داد اگر کسانی بخواهند راه دیگری بروند آنوقت من خواهم آمد و با مردم صریح تر صحبت خواهم کرد.
    رهبر انقلاب اسلامی در بخش پایان خطبه دوم نماز جمعه خطاب به حضرت ولیعصر (عج) فرمودند: ای سید و مولای ما، ما آنچه را لازم بود انجام دادیم و آنچه را باید گفت، گفتیم و خواهیم گفت. ما جان ناقابل و اندک آبروی خود را در کف دست گرفته ایم و آن را در راه انقلاب و اسلام فدا خواهیم کرد، ما این راه را با قدرت ادامه خواهیم داد و شما که صاحب حقیقی این انقلاب و کشور هستید برای ما دعا کنید.


  • کلمات کلیدی : بیانات رهبری در نماز جمعه تاریخی 29 خرداد
  • نوشته شده در  شنبه 88/3/30ساعت  1:21 صبح  توسط چند طلبه و دانشجو 
      نظرات دیگران()

    روز یکشنبه رئیس‌جمهور پس از آنکه در مصاحبه مطبوعاتی خود با خبرنگاران داخلی و خارجی، از اغتشاشگران و تخریب‌گران اموال عمومی را با عنوان "خس و خاشاک" یاد کرد و با جدا کردن حساب آنان از ملت و استفاده از این تعبیر، عملاً‌ آن‌ها را تحقیر کرد، برخی رسانه‌های نزدیک به این جریان آشوب‌گر ادعا کردند احمدی‌نژاد کسانی را که به فردی غیر از وی رأی داده‌اند، خس و خاشاک خوانده است.

    به گزارش رجانیوز، این دروغ رسانه‌ای آن‌قدر تکرار شد که حتی برخی چهره‌های موجه جریان اصولگرا مانند حبیب‌الله عسگراولادی نیز فریب آن را خوردند و وی در سخنرانی خود از دکتر احمدی‌نژاد انتقاد کرد و گفت نباید بندگان خدا را که مخالف ما هستند، خس و خاشاک  نامید.

    این انتساب کذب به رئیس‌جمهور اما توسط رسانه‌ها و تجمع‌کنندگانی که در حمایت از موسوی اعتراضات خود را به شیوه غیرقانونی ادامه می‌دادند، دنبال شد، به طوری که عکس صفحه اول روزنامه اعتمادملی پنج‌شنبه که مربوط به تجمع غیرقانونی میدان 7 تیر بود، به این مسئله و پلاکارد بزرگی اختصاص داشت که روی آن نوشته شده بود "حماسه‌ی خس و خاشاک"

    شب گذشته هم محسن رضایی که در مصاحبه خبری شبکه دو فرصت رو غنیمت شمرده بود تا یک انتقادی هم از رئیس جمهور بکنه به این موضوع اشاره ای کرد و گفت یک کسی به طرفداران یک نامزد چیزی گفته بود که امروز آن را جبران کرد. این در حالی است که در مصاحبه ای که رضایی آن را جبران نامید، رئیس جمهور فقط به سخنان خود اشاره دوباره کرد و صدا و سیما هم بلافاصله سخنان رئیس جمهور در میدان ولی عصر را مجددا پخش کرد تا همه ببینند که یک سری رسانه های فرصت طلب دست به تحریف سخنان ایشان زده اند. این رسانه ها که آرزوشونه هیزم به آتش اغتشاشات بریزند و شایعه سازی کنند، ولی از محسن رضایی انتظار می رفت به منافع ملی بیش از منافع شخصی بیاندیشد. البته سخنگوی شورای نگهبان هم روز جمعه با اشاره به اظهارات محسن رضایی، در
    برنامه‌ گفت‌وگوی ویژه‌ خبری از نامزدها خواست از بیان صحبت‌هایی که موجب تشویش اذهان عمومی می‌شود خودداری کنند. (محسن رضایی با سوء استفاده از این برنامه به دفاع از مستندات خود برای اثبات تقلب در انتخابات پرداخته بود)

    اما ماجرای واقعی از این قرار بود که رئیس‌جمهور اتفاقاً حساب 40 میلیون رأی‌دهنده را در سخنان خود از آشوب‌گران جدا کرده بود. متن و فیلم این بخش از سخنان دکتر احمدی‌نژاد در میدان ولی‌عصر(عج) تهران در ادامه آمده است:

    «ملت ایران یک ملت متحد است، امروز خبرنگاری سؤال کرد، گفت بعضی‌ها گوشه و کنار، کارهایی انجام می‌دهند، اغتشاش است، شورش است، اعتراض است، واژه‌های تندی را به کار برد، من یک مثال زدم، یک نتیجه‌گیری کردم، برای شما عرض می‌کنم، گفتم شما اشتباه می‌کنید، ملت ایران یکپارچه است، در یک مسابقه‌ی فوتبال، 50 هزار، 70 هزار تماشاچی می‌روند، آن کسی که تیمش باخته، وقتی می‌آید بیرون، عصبانی است و به هر دری می‌زند. در ایران، در انتخابات 40 میلیون نفر، خودشان بازیگر اصلی و تعیین‌کننده اصلی بودند، حالا چهار تا خس و خاشاک این گوشه‌ها کاری می‌کنند، بدانید این رودخانه‌ی زلال ملت جایی برای خودنمایی آنها نخواهد گذاشت.»

    لینک فیلم سخنان رئیس جمهور



  • کلمات کلیدی :
  • نوشته شده در  جمعه 88/3/29ساعت  8:17 عصر  توسط چند طلبه و دانشجو 
      نظرات دیگران()

    به گزارش فارس از قم، حجت‌الاسلام‌ و‌المسلمین هادی عظیمی پنج‌شنبه شب در تجمع طلاب و روحانیون در فیضیه، به بیان مسائل و مشکلات رخ داده در سال‌های گذشته پرداخت، و اظهار داشت: کسانی که پشت این حوادث و مشکلات بودند از اول انقلاب تاکنون به نفوذ در ارکان اصلی نظام پرداخته‌اند و چون در شاخه منافقان نمی‌توانستند جایگاهی پیدا کنند در کنار مجاهدان انقلاب مشغول به فعالیت علیه اهداف نظام اسلامی شدند.
    وی به حمایت‌های هاشمی‌ رفسنجانی از بهزاد نبوی اشاره ‌کرد و گفت: چرا باید هاشمی در مورد بهزاد نبوی اینقدر حساس عمل کند و همیشه حامی وی باشد.
    عظیمی با اشاره به نخست وزیری میرحسین موسوی در زمان ریاست جمهوری آیت‌الله خامنه‌ای افزود: هاشمی همیشه از آغاز انقلاب و حتی قبل از آن پشت پرده به رهبری اتفاقات می‌پرداخت و او بود که فشار آورد تا موسوی را به عنوان نخست وزیر انتخاب کند.
    وی به سخنان مقام معظم رهبری اشاره و تأکید کرد: آیت‌الله خامنه‌ای در سال 60 و از آغاز انقلاب تاکنون به ما هشدارهای فراوانی داده‌اند که باید مراقب کسانی که می‌خواهند ارکان نظام را بگیرند باشیم و این نشان می‌دهد ایشان از همان سال 60 با آنها درگیر بوده‌اند .
    وی با اشاره به نفوذ منافقانه کسانی مانند برخی اعضای مجاهدین و مشارکت در نظام اسلامی ادامه داد: این آقایان 27 سال با همه مردم بازی می‌کردند و در شاخه مجاهدین انقلاب به فعالیت برضد مملکت می‌پرداختند.
    عظیمی به فعالیت‌های مؤثر دولت نهم برای مبارزه با فساد اشاره کرد و گفت: چون احمدی‌نژاد دست اینها را از دولت و مسائل مملکتی برید به مخالفت با وی پرداختند. 

  • کلمات کلیدی : نامه فتنه انگیز هاشمی
  • نوشته شده در  جمعه 88/3/29ساعت  3:52 عصر  توسط چند طلبه و دانشجو 
      نظرات دیگران()

    <   <<   11   12   13   14   15   >>   >
    لیست کل یادداشت های این وبلاگ
    نیت شوم موسوی خوئینیها، خاتمی، مهدی هاشمی... از زبان فرمانده سپا
    سیر تا پیاز سفر شمال هاشمی هنگام مراسم تنفیذ و تحلیف
    بررسی شیوه جدید براندازی: 1. انقلاب گل رز در گرجستان
    توجیهات آبکی احمدی نژاد در مورد سه عزل
    چرایی انتقاد خبرگان از مواضع هاشمی نسبت به رهبری
    پناهیان: دوران تحمیل مسائل به رهبری گذشت
    باز هم استعفای یکی دیگر از دلسوزان احمدی نژاد
    ادامه انحرافات هاشمی و عدم حضور در مراسم تنفیذ
    پنجشنبه، دومین جلسه دادگاه متهمان آشوبها
    رسایی: بهزاد نبوی، تاجزاده وابطحی دست دومند؛پدران معنویشان رامحا
    رفتار جالب روزنامه های مختلف در قبال خبر دادگاه کودتا چیان
    چوپانی: تهمت نمایشی بودن دادگاه جرم است
    اعترافات متهمین به آشوب: هاشمی هم بود!
    توطئه اطرافیان احمدی نژاد
    انکار روز روشن
    [همه عناوین(238)]