جمعی با عنوان "رزمندگان حزب الله" در نامه ای سرگشاده خطاب به ملت ایران با اشاره به وقایع نماز جمعه تهران در هفته گذشته، از اکبر هاشمی رفسنجانی خواستند که در رفتار خود تجدید نظر کند.
به گزارش ایرنا ، متن نامه به این شرح است:
"ملت شریف، هوشیار و زمان شناس جمهوری اسلامی ایران !
نماز جمعه هفته گذشته به امامت حجت الاسلام و المسلمین هاشمی رفسنجانی، در حالی برگزار گردید که کسانی برای اولین بار به صفت نمازجمعه آمده بودند، عده ای هنگام اقامه نماز بر زمین خوابیده و استراحت می کردند، عده ای دیگر سوت و کف می زدند، بعضی نامحرمان نیز به یکدیگر تکیه داده بودند و یا در کنار همدیگر به نماز ایستادند که همه صحنه ها، خوراک رسانه های بیگانه قرار گرفت، اینها همه ناشی از یک تحول ایدئولوژیک بود که البته نه در مامومین، بلکه در امام جماعت نماز جمعه اتفاق افتاده بود.
** سوال ما از خطیب نماز جمعه مورخ 26/4/88 این است:
آقای عزیز چه چیزی عوض شده است؟ آیا فرهنگ انقلاب اسلامی عوض شده است؟ دین مردم تغییر کرده است؟ مرزهای انقلاب جابه جا شده است؟ یا این که شما تغییر کرده اید؟
آقای هاشمی، آیت الله سیستانی در نجف اشرف از رابطه شما با رهبر انقلاب سوال کردند، گفتید اختلاف نداریم. ایشان فرمودند: ولی من به شما می گویم تابع رهبری باشید. آیا شما فکر نمی کنید، گفتار شما با رفتارتان در تعارض است؟ مردم، نیک می دانند زمانی که جنگ تمام شد، 73 درصد از وزرای کابینه شما فرنگ رفته ها بودند و در کابینه دولت شما جایی برای متخصصین دردمند داخلی، به ویژه جبهه رفته ها وجود نداشت. بعدها هم در حمایت از رانت خواری کرباسچی و کارگزاران، مرزهای فکری خود را آشکار کردید.
آقای هاشمی، در انتخابات ریاست جمهوری نهم خصوصا مرحله دوم (3 تیر 1384) تمام شبکه های ماهواره و رادیوهای بیگانه، مرفهین بی درد، جاماندگان از انقلاب، هواداران غرب مستکبر و ضد انقلاب داخلی، یک صدا از شما حمایت کردند و رای دادن، به شما را تقویت کردند، که به حمداله بی ثمر بود.
** قرآن کریم می فرماید: «آیا وقت آن نرسیده که ایمان آورندگان، دلهایشان در مقابل خدا خاشع شود؟»
آقای هاشمی، بعد از شکست خود در انتخابات سال 1384، احساس نکردید که، شکست شما به خاطر فاصله گرفتن از توده های میلیونی مردم مومن، اهداف انقلاب و رهبر فرزانه می باشد؟ از یاد نبرده ایم، حمایت پی در پی مردم و رهبر بزرگوار در طول بیش از 25 سال پس از انقلاب بود که شما را به موقعیتی در نظام رساند و شما، آقای هاشمی شده اید. آثا فکر نمی کنید که اگر به این دوستان انقلاب و همراهان قدیمی پشت کنید و با طیف جدید رفقایتان که در نماز جمعه فراموش نشدنی، هم علیه نظام شعار دادند، هم شما را تهدید به خیانت کردند و پشت سر شما هم نماز خواندند، پشتوانه های حقیقی خود را از دست خواهید داد؟
آقای هاشمی، کمی بیندیشید و در رفتار خود تجدید نظر کنید. کسانی که قبلا پشت سر شما نماز می خواندند، اکنون شما را از عدالت خارج می دانند! مگر آنکه توبه کنید و به آغوش ملت، انقلاب و رهبر حکیم، بازگردید. فکر کنید که چرا محبت مومنین نمازگزار جمعه و عنایات خاص رهبری را از دست داده اید و در نماز جمعه مورخ 29/3/1388 به امامت رهبر فرزانه انقلاب و روز عیدمبعث از فیض حضور، محروم شدید و به جای آن مورد تشویق سوت و کف زنان بی نماز و مرفهین بی درد و رادیوهای بیگانه قرار گرفتید. کسانی که در طول 30 سال یک بار در نماز جمعه حاضر نشدند، امروز که با آنان هم صدا شده اید، برای اولین بار در نماز جمعه شما حاضر شدند...
آقای هاشمی، شما که قانون را محترم می دانید و بیش از 25 سال با این قانون ریاست کرده اید چرا 4 سال گذشته که روش دولت، کمی برخلاف میلتان بود تحمل نکردید و اضافه بر مخالفت در طول دولت نهم، از ماهها قبل از دهمین دوره انتخابات شبهه دروغ و تقلب و تشکیل کمیته صیانت از آرا را برخلاف رویه انتخابات گذشته و قانون القا تشکیل دادید و از هر فرصت نسبت به شورای نگهبان و سایر نهادها شبهه پراکنی را هدایت و استفاده کردید!
آیا اینها همه حاکی از تغییر ماهیت و یا روحیه منفعت طلبی و تمامیت خواه شما نیست؟ چرا خط خود را از فرزندان و هواداران هنجار شکنِتان جدا نمی کنید؟
آقای هاشمی، در نامه خود به مقام معظم رهبری، شش بار از آتش و دود و کینه ها در سینه های آتشفشان سخن رانده و تهدید کردید. هم اکنون، در پاسخ به همه بی عدالتی ها و رفتارهای معنادار شما، فرمایشات رهبر فرزانه انقلاب را به عنوان حسن ختام، یادآور می شویم:
«هر کس امروز جامعه را به سمت اغتشاش و ناامنی سوق بدهد از نظر عامهی ملت ایران، انسان منفوری است، هر که می خواهد باشد، هر هدفی را که این ملت بخواهد به آن برسد در سایه آرامش و امنیت خواهد رسید».
شبکه ایران: حجت الاسلام حسینی خطاب به هاشمی رفسنجانی گفت: دخالتها و موضعگیریهای شما، همسر، فرزندان، حزب و اقوامتان در جریان برگزاری انتخابات نشان داد که شما حتی توان مدیریت خانواده خود را ندارید و نتوانستهاید آنان را آرام کنید چه رسد به اینکه بخواهید کشور را از هجمهها و بحر انها نجات دهید.
شاید اگر هاشمی رفسنجانی کمی به عواقب سخنان جنجالبرانگیز خود در خطبههای نماز جمعه 26 تیر میاندیشید، ممکن بود در مواضع خود تغییراتی اعمال کند.
گفتههای هاشمی رفسنجانی در این نماز جمعه نه تنها بر آرامش چند هفته اخیر نیافزود که بستری شد برای ایجاد موج جدیدی از ناآرامیها.
این خطبهها که تکرار ادعاهای معترضان خیابانی و دفاع از زندانیان آشوبهای اخیر بود، واکنش گسترده شخصیتهای مطرح را به دنبال داشت به گونهای که گذشت هفت روز از زمان سخنان هاشمی هم، به موضعگیری شخصیتهای دینی و سیاسی پایان نداده است.
در این راستا امام جمعه خمین در خطبههای نماز جمعه روز گذشته این شهر به شدت از عملکرد رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام و خانواده وی در جریان انتخابات اخیر انتقاد کرد.
بر اساس گزارش سایت اینترنتی "رجانیوز"، حجتالاسلام والمسلین سید علی حسینی به نامه هاشمی رفسنجانی به رهبر معظم انقلاب که پیش از برگزاری انتخابات نوشته شده بود، اشاره کرد و با نامناسب خواندن لحن و ادبیات آن گفت که از فردی انقلابی که دیرزمانی است در عرصههای مختلف نظام مشغول فعالیت بوده، چنین نامهای که در شأن رهبر معظم انقلاب نبود، بعید است.
وی همچنین بسیاری از حرکتهای بحران آفرین و اغتشاشات اخیر در کشور را به سبب موضع گیریهای نادرست هاشمی رفسنجانی و خانوادهاش دانست.
خطیب جمعه خمین با تاکید بر اینکه هاشمی اصل بی طرفی را در برگزاری انتخابات ریاست جمهوری رعایت نکرد به اقدام تبلیغاتی هاشمی رفسنجانی در حین اخذ رای اشاره کرد که در مقابل دوربین خبرنگاران با صدای بلند شماره نامزد مورد نظرش را میپرسید!
وی در ادامه سخنان رفسنجانی در خطبههای نمازجمعه هفته گذشته تهران را مورد اشاره قرارداد و خطاب به وی اظهار داشت: چرا امریکا و تعرضات دشمنان را محکوم نکردید، شما از قانون دم میزنید، اما اغتشاشات و دلیل بروز آن را بیان نکرده و محکوم نمی کنید، شما گفتید باید زندانیان این آشفتگیها آزاد شوند اما به جرایم آنها اشارهای نکردید.
حجتالاسلام حسینی افزود: این زندانیان در جریانات اخیر آدم کشتند، آتش افروختند، از مغازهها سرقت کردند و بسیاری از مشکلات را باعث شدند، آقای رفسنجانی انشاءالله غفلت کرده باشید، اما اگر خدای نکرده عمداً چنین اقداماتی انجام داده باشید، چگونه میخواهید چنین اعمالی را به قضاوت بنشینید و به وجدان تاریخ پاسخ دهید؟
وی موضعگیریهای هاشمی رفسنجانی را ناصحیح و باعث به تردید افتادن شمار زیادی از هموطنان درخصوص سلامت انتخابات دانست.
امام جمعه خمین در بخشی دیگر از خطبههای نماز جمعه روز گذشته خمین به ادعای وجود "بحران" در کشور از سوی هاشمی اشاره کرد و خطاب به وی خاطرنشان کرد: آیا با اقدامات چند خائن، کشور با بحران مواجه می شود؟ از شخصی همچون شما چنین سخنانی بعید است، تعریف شما از بحران چیست؟ آیا اینکه چند نفر تحت تاثیر القائات بیگانگان و دشمنان خارجی و داخلی نسبت به برگزاری انتخابات تعرض بکنند، از نظر شما بحران است؟
حجت الاسلام حسینی خطاب به هاشمی رفسنجانی افزود: دخالتها و موضعگیریهای شما، همسر، فرزندان، حزب و اقوامتان در جریان برگزاری انتخابات، نشان داد که شما حتی توان مدیریت خانواده خود را ندارید و نتوانستهاید آنان را آرام کنید تاچه رسد به اینکه بخواهید کشور را از هجمهها و بحر انها نجات دهید.
وی در ادامه به آیت الله خزعلی که حساب خود را از فرزندش جدا دانسته بود اشاره کرد و گفت که اگر هاشمی حساب خود را از خانواده و این گونه افراد، جدا میدانس، اکنون نیز همچنان مورد احترام و حمایت اقشار آحاد جامعه بود.
امام جمعه خمین در پایان تصریح کرد: در دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری که 40 میلیون نفر رأی دادند، مقام معظم رهبری از آبرو و حیثیت خود مایه گذاشتند، اما از شخصیتی همچون آقای رفسنجانی که از دیرباز در کوران جریانات انقلاب و مسئولیتهای مختلف داشته اند، چنین اقداماتی که دشمنان را شاد کرد و دل دوستان را به درد آورد، زیبنده نبود.
جمعی از طلاب و فضلای حوزه علمیه قم که در بیانیه اول، عامل انتشار نامههای توهینآمیز نسبت به رهبری و مراجع تقلید را معرفی کرده بودند، در بیانیه شماره 2، با بیان اینکه "در بیانیهی شماره یک به ملت شریف ایران وعده دادیم که سایر یاران فتنه وعوامل ایجاد اختلاف در قم را افشا نماییم"، مشخصات جدیدی از این عوامل را مطرح کردند.
در این بیانیه آمده است: لینک منبع و تصاویر
اگر چه میدان دار اجرایی وعامل این فتنه ها سید ضیاء مرتضوی است اما باید دید چه کسانی اورا همراهی کرده اند و نقش سایر عوامل فتنه چیست؟
این جریان خطرناک از همان آغاز انتخابات با تخریب رئیسجمهور وطراحی صدها دروغ وشایعه، قصد ایجاد انحراف در اذهان حوزویان را داشت وتا حدی نیز توانست در بین برخی خواص شبهه ایجاد کند.
اما نقش مهم این جریان به بعد از انتخابات وروزهای آشوب بر می گردد که به مواردی اشاره می گردد:
1- ترتیب دادن دیدارهای متعدد با مراجع وعلما وتلاش جهت ایجاد فتنه وتکثیر شایعهی تقلب در انتخابات، تا بتوانند مراجع وعلما را نسبت به اصل انتخابات وصحت آن دچار تردید کنند. در این مورد می توان به دیدارهای شخص ضیاء مرتضوی، م.ت س، حمید رضا شریعتمداری و... با برخی مراجع وعلما اشاره کرد.
2- تولید استفتائاتی با مضمون تقلب در انتخابات وارسال آنها به دفتر مراجع معظم تقلید وانتشار گسترده پاسخ آن در برخی سایتها، که در این مسئله نقش مجمع ساختگی مدرسین (که در دوره اصلاحات برای مقابله با نقش جامعه مدرسین توسط عده ای از روحانیون چپ راه افتاد) نقش غیر قابل انکاری بود.
3- ارتباط با فرزندان برخی علمای بزرگ و تلاش در جهت همراه نمودن آنها به طوری که در بسیاری از بیانیه ها، افرادی همچون م.ج.ا. فرزند یکی از علمای انقلابی مشهور جزو امضاء کنندگان آن می شود.
4- حضور در اغتشاشات تهران، که در این مسئله نقش برخی از عوامل مجمع مدرسین ومحققین، دانشگاه مفید و مرکز مطالعات ادیان ومذاهب بسیار پر رنگ است که به نقش افراد و تصاویر آنها در اشوب ها اشاره می شود:
الف: حمید رضا شریعتمداری: مدیر دانشکدهی شیعه شناسی وابسته به آقای سید ابوالحسن نواب و مدیرمسئول سابق نشریه هفت آسمان که حضور پررنگی در فتنه ها داشته وعلیرغم اشتهار وی به مخالفت و تضعیف مرجعیت درقم، متأسفانه با تلاشهای فراوان به دیدار برخی مراجع معظم تقلید رفته است و تلاش نموده آنها را در مقابل دولت قرار دهد که بحمدالله موفق نشد. حضور وی در روزهای اغتشاش در خیابانهای تهران به همراه همفکران وی همچون عبدالرحیم سلیمانی اردستانی (از اساتید مرکز مطالعات ادیان ومذاهب واستاد دانشگاه مفید قم) قابل توجه است که برای روشن شدن بیشتر اذهان تصویر ایشان ارائه می شود.
ب-محمد علی ایازی: از همفکران سید ضیاء مرتضوی و از اعضای مجمع مدرسین ومحققین است که انتشار بیانیه های غیر قانونی و کذب وزیر سئوال بردن انتخابات و دولت قانونی ومصاحبه های متعدد از جمله کارهای وی است که در روزهای آشوب در خیابانهای تهران همراه گروه چماق بهدست و آشوبگر حاضر شده است که تصویر وی نیز موجود است.
ج: مسعود ادیب: وی مسئول ستاد میر حسین موسوی در قم و عضو هیات علمی دانشگاه مفید است که نقش پررنگی در حوادث اخیر داشته است و در بین اغتشاشگران نیز مشاهده می شود.
د:از دیگر همکاران سید ضیاء می توان به مهدی مهریزی،محمد ذبیحی و داود فیرحی و.. اشاره کرد.
5- تلاش جهت همراه نمودن برخی نیروهای انقلابی وتحریک آنان در مقابل دولت وجریان اصولگرایی که همراه نمودن محمد تقی سبحانی(عضو هیئت امنای دفتر تبلیغات اسلامی) در برخی بیانیه ها از ثمرات این تلاش نامبارک بود. اگر چه تلاش شد افراد متدین وانقلابی همچون حجج اسلام حمید پارسانیا و واعظی نیز همراه گردند اما درایت این 2 بزرگوار مانع موفقیت این جریان گردید.
هرچند نمی توان نقش مدیریتی (م.م) مدیر مسئول روحانی (واز مریدان سرسخت آقای هاشمی) یکی از روزنامه های طرفدار موسوی را در این جریان نادیده گرفت. ایشان در جریان حوادث اخیر 4 سفر به قم داشته که طی آن جلساتی با ضیاء مرتضوی وهمفکران وی داشته است که آخرین مورد آن بعدازظهر یکشنبه 28 تیرماه می باشد.
اینجانبان ضمن تشکر ازمراجع عظام تقلید (حفظهم الله) وعلمای بزرگوار قم که همواره حامی انقلاب و ولایت فقیه بوده اند، از برادران گرامی حجج اسلام سیدابوالحسن نواب مدیر مرکز مطالعات ادیان ومذاهب (که برخی مسئولین آن مرکز در این فتنه ها نقش موثری داشته اند) و سیدحسن ربانی مدیر دفتر تبلیغات اسلامی قم (که سید ضیاء مرتضوی ازمدیران آن است) می خواهیم نقش خود را در حمایت از انقلاب ورهبری به خوبی ایفا نموده وعوامل آشوب وفتنه را از این مراکز طرد نمایند.
در پایان به اطلاع امت انقلابی ایران اسلامی می رسانیم که افشای ماهیت این جریان فتنه انگیز ادامه خواهد داشت.
والسلام علیکم و رحمت الله وبرکاته
نمازگزاران جمعه تهران در واکنش به سخنان هاشمی رفسنجانی در خطبه نمازجمعه هفته گذشته، پس از اقامه نماز راهپیمایی کردند.
به گزارش ایرنا نمازگزاران امروز تهران در واکنش به موضع گیری های هاشمی رفسنجانی، خطیب نمازجمعه گذشته تهران و در حمایت از سخنان آیت الله یزدی که به موضع گیری های رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام انتقاد کرده بود، راهپیمایی کردند.
راهپیمایان با سر دادن شعارهایی نظیر«وظیفه خبرگان، استیضاح نخبگان»، «مجادله در نظام، خیانت است به اسلام» و«ضربه زدن به این نظام محال است، نقشه دشمنان خواب و خیال است» به حمایت جمعی از نخبگان سیاسی از معترضان به نتیجه انتخابات انتقاد کردند.
راهپیمایان از در شرقی دانشگاه تهران تا میدان فلسطین را طی کردند و در مسیر نیز به تعداد آنها افزوده شد.
بالاخره یک دندگی های احمدی نژاد و سوءاستفاده انگشت شمار از اطرافیانش کار دستش داد و باعث شد مقام معظم رهبری در امور وی دخالت و عزل مشایی را خواستار شوند. مشایی هم فورا پس از انتشار رسمی این نامه، کناره گیری خود را اعلام کرد. البته هنوز نمی دانیم اقای احمدی نژاد متوجه می شود که کردان و رحیمی و خانم جوادی رییس سازمان محیط زیست هم از همان قماش است یا نه! دست کم از این جهت که موجب اختلاف و سرخوردگی علاقمندان هستند. جناب دکتر احمدی نژدا! امیدواریم از این نامه مهم معیارهای انتصاب را استخراج و همیشه رعایت کنید.
تصویر نامه مقام معظم رهبری را در ذیل می بینید: