"میرحسینموسوی " در 22 اسفندماه سال گذشته با صدور بیانیهای به صورت رسمی برای شرکت در انتخابات ریاست جمهوری اعلام کاندیداتوری کرد. سخنرانی وی در مسجد نازیآباد تهران در 24 اسفندماه نیز سرآغاز فعالیتهای انتخاباتی وی بود و از جدیت وی خبر میداد. پیش از وی، حضورآقایان "کروبی " و "خاتمی " به عنوان نامزد انتخابات جریان دومخرداد قطعی شده بود.
الف- چگونگی ورود "مهندسموسوی " به انتخابات
چگونگی ورود "مهندسموسوی " به انتخابات، همچون اصل ورود وی به این عرصه با ابهاماتی همراه بود. در حالی که سوابق آقای "میرحسین " وی را به عنوان گزینهای از جریان دومخرداد معرفی مینمود، وی با مواضعی نزدیک به اردوگاه اصولگرایان وارد عرصه انتخابات شد ولیکن با مواضع دوپهلوی بعدیتا به آنجا پیش رفت که امروز وی را میتوان گزینه اصلی جریان دومخرداد در انتخاباتدهم دانست.
برای تحلیل صحیح دوران مسئولیت ایشان ناچار به بررسی شکلگیری کانون فتنه و انحرافی و افراطی در آن دوره هستیم که تمام تلاش خود را معطوف به اثرگذاری در دولت و ساختارهای اجرایی کشور و برنامهها داشت که تأثیر قابل توجهی داشت. جریانی که اقدامات افراطی را تحت عنوان نهضتهای آزادیبخش و اقتصاد بسته، کوپنی و دولتی را دنبال میکرد. جریانی که "حلقهکیان " را سامان داد. جریانی که پای منافقین و لیبرالها را به دستیابی از مراکز و اسناد نظام باز کرد. بر این باوریم بسیاری از چالشهای این دوره را در اثرگذاری این کانون فتنه میدانیم.
البته ما آقای موسوی را جزء این جریان نمیدانیم زیرا شاهد مقاومتهای نامبرده مقابل این جریان بودهایم. از آنجایی که این جریان امروز حامی و برنامهریز اصلی تیم مدیریتی آقای موسوی است، ناگزیر به تحلیل رویکردهای آقای "میرحسینموسوی " و این جریان افراطی هستیم.
ب) دوران نخستوزیری (دهه 60 انقلاب)
طی دهسال اول دوره فعالیتهای "موسوی " از پیروزی انقلاباسلامی تا پایان دوره نخستوزیری به فراز و نشیبهای زیاد و نکات برجسته و قابل توجهی میتوان اشاره نمود که با نگاه امروز، نکات مثبت و منفی آن را ذیلاً یادآور میشویم.
ادامه مطلب...
نوشته شده در یکشنبه 88/3/3ساعت 10:2 عصر  توسط چند طلبه و دانشجو
نظرات دیگران()
19/2 ـ هزینه جنگ، حداکثر یک هفتم بودجه دولت
دفاعمقدس در افزایش هزینه دولت نقش مهمی داشته به طوریکه هر ساله بین 13 تا 17 درصدکل پرداختها را تشکیل میداده است و در سال 66 حدود 22 درصد هزینه کل را، مخارج جنگ تشکیل میداد. دولت از اول سال 60 تا آخر 66 کلا مبلغ 2881 میلیارد تومان هزینه کرده است که مبلغ 416 میلیاردتومان آن صرف کلیه هزینههای مربوط به جنگ شده است. البته این مبلغ شامل همه مخارج مستقیم و غیرمستقیم جنگ میشد. یعنی از هزینه عملیات و خرید مهمات و اسلحه تا بازسازی و مخارج بنیاد شهید و مهاجرین جنگی حتی هزینههای اندک مثل مخارج پزشکانی هم که در سال، یکماه را در جبهه میگذراندند حساب شده است. با توجه به کلیه این مخارج در طول 8 سال دفاعمقدس 4/14 درصد کل هزینه دولت را مخارج جنگ تشکیل میداده است. اگر تمامی هزینه دفاع مقدس را هم از بانک مرکزی قرض کرده باشیم، باز هم حدود 60 درصد یعنی سه پنجم بدهی بخشدولتی به بانکها ناشی از مخارج دیگر دولت بوده و فقط دو پنجم کل بدهی مربوط به جنگ خواهد بود.
بنابراین نمیتوان ناکامیسیاستهای غلط مهندسموسوی را به پای جنگ نوشت.
دولت مهندسموسوی بارها به این نکته اشاره کرده که آن زمان به دلیل وجود جنگ، اقتصاد کوپنی و دولتی بود و جنگ، هزینههای زیادی را به اقتصاد کشور تحمیل میکرد و میگفتند هزینههای دفاع مقدس از بودجه دولت بالاتر بود و کشور دچار بحران شده بود. بر اساس بررسیهای کارشناسان، بالاترین میزان بودجهای که دولت آقای میرحسینموسوی به جنگ اختصاص داد هیچگاه از یک هفتم بودجه فراتر نرفت.
20/2 ـ نامه سیاستمداران و نظامیان و جام زهر امام(ره)
برخی میگویند مهندس میرحسینموسوی در دوران دفاع مقدس با آن همه مشکلات، کشور را به نحو احسن اداره کرد. در آن سالها دو نامه خدمت حضرتامام(ره) رسید که منجر به نوشیدن جام زهر به تعبیر خودشان شدند. یکی نامه محسن رضایی(فرمانده وقت سپاه) و دیگری نامه میرحسینموسوی نخست وزیر بود.
در پی ارسال مطالبی که این افراد به حضرتامام منتقل کرده بودند، امام به این نتیجه رسیدند که نمیشود جنگ را ادامه داد و باید جام زهر را نوشید.
یکی از همتهای جدی که دولت در آن موقع دنبال میکرد در حمایت از جبهه بود. البته پیشبینی میشد که سرانجام دولتیکردن این قدر هزینهها را بالا میبرد که با توجه به محدودیت منابع دولت، کسری بودجه تورمزاست. در نتیجه متأسفانه حمایت از جبهه به ناچار کنار گذاشته میشود. به رغم اهتمامی که شخص نخستوزیر در این امور داشت و متاسفانه همینطور هم شد در نامهای که امام (ره) به نخبگان کشور برای پذیرفتن قطعنامه نوشتند آمده که آقای نخستوزیر آمدهاند و گفتهاند که بودجه دولت زیر صفر است و نمیتواند حمایت مالی کند. آقایرضایی هم گفتهاند موشک و تانک و نفربر میخواهیم، در عین حال میجنگیم که این یک تعارف است و قطعنامه را پذیرفتند و گفتند جام زهر را سر میکشم ".
ادامه مطلب...
نوشته شده در یکشنبه 88/3/3ساعت 10:2 عصر  توسط چند طلبه و دانشجو
نظرات دیگران()
احمدینژاد غرور ملی ایرانیان را ترمیم کرد/ شانس پیروزی اصلاحطلبان کمتر از چند ماه قبل شده است
یک روزنامه انگلیسی با اشاره به کاهش شانس پیروزی اصلاحطلبان و تأکید بر شانس بالای پیروزی دکتر احمدینژاد نوشت: احمدینژاد به دلیل بهبود روابط با کشورهای آفریقایی و امریکای لاتین و حفظ آرامش و خونسردی خود در زمانی که در دانشگاه "کلمبیا" در سال 2007میلادی سخنرانی می کرد و بهخاطر ترمیم غرور ملی از امتیازهای زیادی برخوردار است.
روزنامه تایمز لندن
تأکید کرد: انگلیس و امریکا میخواهند ایرانیان را متقاعد کنند تا از
احمدینژاد و سیاستهایش فاصله بگیرند اما به نظر می رسد باید 4 سال دیگر
هم با رئیسجمهور ایران بسازند زیرا وی حتی یک وجب هم از موضع هستهای
ایران کوتاه نیامده است. تایمز در ادامه با اشاره به 3 نامزد دیگر انتخاباتی اعلام کرد که در میان این 3 نفر، 2 میانهرو و یک محافظهکار وجود دارد.
این روزنامه با ادعای اینکه "تمامی این نامزدها در یک مسئله توافق دارند و آن مدیریت نابسامان اقتصاد توسط احمدینژاد است"، اضافه کرد: به نظر می رسد که شانس ریاست جمهوری اصلاحطلبان چند ماه پیش بهتر از حالا بود ولی هم اکنون از شانس بسیار کمتری برخوردار هستند. تایمز افزود: احمدینژاد به دلیل بهبود روابط با کشورهای آفریقایی و امریکای لاتین و حفظ آرامش و خونسردی خود در زمانی که در دانشگاه "کلمبیا" در سال 2007میلادی سخنرانی می کرد و بهخاطر ترمیم غرور ملی از امتیازهای زیادی برخوردار است.
تایمز در ادامه افزود: بسیاری از ایرانیان در داخل کشور احمدینژاد را به عنوان یک مذاکره کننده سرسخت، مسلط و محتاط می شناسند، علاوه بر این که وی از حمایت رهبر انقلاب نیز که از فاکتور های مهم ریاست جمهوری در ایران محسوب می شود، برخوردار است. این روزنامه انگلیسی در پایان نوشت: اصلاح طلبان احتمالاً تأکید خواهند کرد که احمدینژاد با ادامه دادن برنامه هستهای و قبول تحریم ها هزینه بسیاری را در این راه تحمیل کرده است، با وجود اینکه برخی از ایرانیان این نظریه را قبول دارند اما با توجه به حمایت گسترده آنها از برنامه هستهای بسیار دشوار خواهد بود که رییس جمهوری بخواهد برای متوقف کردن آن تلاش کند.
کلمات کلیدی :
نوشته شده در یکشنبه 88/3/3ساعت 9:51 عصر  توسط چند طلبه و دانشجو
نظرات دیگران()
برنامه عصر روز گذشته ورزشگاه آزادی تهران عملاً به کلکسیون فحاشی و اهانت به دکتر احمدینژاد تبدیل شد. به گزارش رجانیوز، در این مراسم، حمید فرخ نژاد بازیگر با بیان اینکه نباید اشتباه 4 سال گذشته را تکرار کرد، هار داشت: ما طی 4 سال گذشته به کتک خوردن عادت کرده بودیم. وی در ادامه با اشاره به داستان خاله سوسکه گفت که خاله سوسکه به کتک خوردن عادت کرده بود و بحث او بر سر چگونگی کتک خوردن بود. ما نیز طی 4 سال گذشته خاله سوسکه شده بودیم و به کتک خوردن عادت کرده بودیم.
یک کارگردان سینما و تئاتر نیز با بیان اینکه طی 4 سال گذشته احساس حقارت می کردم، گفت: طی 4 سال گذشته یک آدم کوچولو من را کوچولو کرد. کامبوزیا پرتویی سخنان خود را با سلام به دوم خرداد ماه و همچنین بیست و دوم خردادماه آغاز کرد و گفت : من برای چهار سال احساس حقارت می کردم اما امروز احساس بزرگی می کنم.
پرتویی ادامه داد: من با هر سفر رییس جمهور به استان ها و روستاها احساس حقارت می کردم. با هر تریبونی که در دستان احمدی نژاد قرار می گرفت، احساس حقارت می کردم و وقتی فقر تمام ایران را فرا گرفت نیز همچنین. این کارگردان ادامه داد: چیزی که بیش از همه من را اذیت کرد دروغگویی بود و برای 4 سال یک آدم کوچولو من را کوچولو کرد.
وی در پایان سخنان خود گفت که منتظر پیروزی در روز بیست و دوم خردادماه است. کیومرث پوراحمد نیز در این مراسم گفت: ما 4 سال پیش گول خوردیم و با انتخابات قهر کردیم به همین دلیل به این ذلت افتادیم. امروز شرکت در انتخابات ریاست جمهوری آتی از نان شب واجب تر است.
وی با بیان اینکه ما ملت بزرگی بودیم، هستیم و خواهیم بود، اضافه کرد: اگر یک بار به امارات سفر کنید، می بینید که چگونه به ایرانیان توهین می کنند، باید حیثیت قبلی خود را بازیابیم.
فائزه هاشمی نیز در سخنانی گفت: ما در سال 76 و بعد از دولت سازندگی، خاتمی را به قدرت رساندیم تا ادامه راه دولت سازندگی باشد. وی ادامه داد: متاسفانه اصلاح طلبان در سال 84 فرصت را با به اجماع نرسیدن از دست دادند و موجب پیروزی رقبا شدند.
هاشمی افزود: در این چهار سال نکبت، خفت و خواری نصیب ملت ایران شد و ما نمی خواهیم این دوران تلخ را دوباره تکرار کنیم. وی اظهار داشت: اگر این دولت دوباره پیروز شود بر وی مشتبه می شود که امام زمان (عج) است و خطاهای گذشته خود را دوباره تکرار خواهد کرد و با قدرت بیشتری ادامه خواهد داد. فائزه هاشمی زمانی که گفت: بعضی ها می گویند میرحسین موسوی نسخه ای از احمدی نژاد است، همه هو کشیدند.
نوشته شده در یکشنبه 88/3/3ساعت 9:49 عصر  توسط چند طلبه و دانشجو
نظرات دیگران()
نویسنده کتاب مصاحبه با تاریخ در نوشتهای به برخی از تناقضهای عملکرد دوره نخستوزیری میرحسین موسوی با گفتار و رفتار امروز وی پرداخت.
به گزارش سایتهای خبری، ربابه باستانی نوشته است: جمعه شب سخنان آقای مهندس میرحسین موسوی کاندیدای ریاست جمهوری را از شبکه یک تلویزیون دیدم. فعالیت های 8 ساله نخست وزیری آقای موسوی را بهخاطر دارم که کارنامه نسبتاً موفقی ازتلاش و خدمت ایشان بود.
مروری بر شرایط حاکم بر کشور در آن دوره هشت ساله و درک همه جانبه از تنگناهای موجود در آن مدت به خوبی بیانگر صلاحیت برعهده گرفتن مسئولیت اجرایی بهویژه در سطح بالاترین مقام اجرایی است. وجود جنگ و فشارهای شدید اقتصادی، سیاسی و نظامی طی این سالها که هرگونه برنامه ریزی و اجرا را با مخاطره و تردید روبرو می کرد، یکی از تنگناهایی بود که کابینه مهندس موسوی با آن دست وپنجه نرم می کرد. بهطور مشخص می توان ازکاهش قیمت نفت طی سالهای 60 تا 65 نام برد که از34 دلار به کمتر از 10 دلار رسید. تنها همین یک مورد می تواند به روشنی عمق سختی و شکنندگی را در پذیرفتن مسئولیت دولتی که وارث اقتصادی تک محصولی از گذشته بود، بیان کند.
اما کاش انصاف هم میداشتیم. مگر در دولت نهم شاهد همین کاهش قیمت نفت نبودیم؟ مگر در دوره خود شما تورم نبود؟ میرحسین موسوی در تاریخ 25 اسنفد سال 67 در پاسخ به خبرنگار روزنامه کیهان که می پرسد "در چند ماه اخیر گرانی سرسام آور شده و استنباط مردم این است که مسأله کنترل نرخ ها به حال خود رها شد و هیچ کسی نیست که فکری برای این روند پرشتاب بنماید و جلوی آن را بگیرد"، فقط میگوید: طبیعی است باید مقداری گرانی را تحمل کنیم.
آقای مهندس موسوی شما جمعه شب از همین گرانی شکایت می کردید.
جناب موسوی شما درصحبت هایتان دراستان گیلان گفتید که زنان را به کابینه خود راه می دهید. این سخن شما خاطرهای از دوران نخست وزیریاتان را به یادم آورد. آن زمان به عنوان خدمتگزار وزارت بهداشت برای تخصیص پروفرمای واکسن به دفتر شما آمده بودم و برای بیان اولویتها اجازه خواستم که جنابعالی را ملاقات کنم اما ناگهان با پاسخ مسئول دفتر شما شوکه شدم: "آقای موسوی خانمها را به حضور نمی پذیرد!"
جناب موسوی در همان تاریخ 25 اسفند 67 خبرنگار کیهان، سؤال عده زیادی از خوانندگان را مطرح می کند که "چگونه می توان با نخست وزیر تماس گرفت و مسائل را با وی مطرح کرد؟" این در حالی است که امروز مردم در سفرهای استانی شاهد هستند رئیسجمهور و نمایندگانش که برای آگاهی از نیازها و خواستههای آنان، شهر به شهر و روستا به روستا اعزام می شوند تا ببینند، بشنوند و بنویسند گفته های مردمی را که تاکنون نتوانستند، بگویند.
هیچکس مدعی نیست که دولت نهم خالی از نقص و عیب بوده است و همه امور به بهترین شکل ممکن انجام شده است. نه! سخن در اینجاست که دولت نهم توشه ای ازصداقت، عشق به مردم و خدمتگزاری را در کارنامه 4 ساله خود دارد که مردم استان سمنان در شصتمین سفر استانی چون مردم سایر استانهای کشور فریاد می زدند: "اسوه کار و تلاش بمان که ما ایستاده ایم."
نوشته شده در یکشنبه 88/3/3ساعت 9:39 عصر  توسط چند طلبه و دانشجو
نظرات دیگران()
گروه سیاسی- "یکى از چیزهایى که من مىخواهم در این زمینه جدّاً به آقایان توصیه کنم، این است که به نقاط محروم بروید و با مردم به طور روبهرو تماس بگیرید و در جریان کارهایشان قرار گیرید. خود این سفرهایى که انجام مىشود - بخصوص به نقاط دوردست و محروم - خیلى باارزش و بابرکت است؛ چون انسان را در واقعیتهایى قرار مىدهد که آنها را شنیده است. گزارش خیلى مىخوانیم؛ اما گزارشى که انسان از نزدیک آثار آن را لمس کند، انصافاً تأثیر دیگرى دارد."
این جملات بخشی از دغدغههای رهبر انقلاب بود که 10 سال پیش و در هفته دولت به محمد خاتمی و وزرایش خطاب شد، چرا که به نظر میرسید مناطق محروم و مردم مستضعف همچنان در اولویتهای دولت قرار نداشتند.
با این حال دولت هفتم که هیچ،دولت هشتم هم انجام "توسعه سیاسی" را بر رسیدگی به محرومین و البته به کاربستن این تذکر دلسوزانه ترجیح داد و نتیجه این امر آن شد که سکان دولت در انتخابات نهم ریاست جمهوری به دست کسی بیافتد که رسیدگی به محرومین را در لابلای شعارهای رنگارنگ سایر کاندیداها به عنوان شعار اصلی خود انتخاب کرده بود. "محمود احمدی نژاد" البته قبل از "منتخب ملت" شدن،شعار رسیدگی دولت به همه نقاط کشور از نزدیک را در قالب طرح انجام "سفرهای استانی" هیات دولت مطرح کرده بود. این طرح برای اولین بار در برنامه گفتگوی زنده شبکه دوم سیما که به بیان برنامه های انتخاباتی "احمدی نژاد" اختصاص داشت از جانب خود وی عنوان شد.
بدین ترتیب بود که ملت ایران در میان ناباوری جناح های سیاسی کشور،سکان کشور را به دست کسی سپرد که با شعار "اجرای عدالت" و "دولت 70 میلیونی" وارد عرصه انتخابات شده بود. احمدینژاد که به مردم گفته بود "کابینهاش متعلق به همه ایران است" و "رئیس جمهور و دولت متعلق به همه کشور از تهرانی و اصفهانی تا روستایی های محروم است"، از همان ماههای آغازین استقرار دولت، با وزرایش راهی نقاط محروم کشور شد و همچنان بر این "ابتکار مدیریتی" خود پافشاری کرد.
در این میان رسانه ها و سیاسیون به مقتضای عادتشان درباره "دولت نهم" از همان ابتدا این سفرها را "شعاری" نامیدند و حتی آن را در یک جمله، "هدر دادن وقت دولت" توصیف کردند.
رهبر معظم انقلاب که سالیان گذشته بر انجام این رفتار عادلانه حاکمیتی تاکید کرده بودند، اما دربرابر این انتقادها که کم و بیش رنگ تخریب هم به خود می گرفت از این ابتکار دولت نهم قاطعانه حمایت کردند.
بر این اساس بود که رهبر انقلاب اسلامی در سومین سال از عمر این دولت، عینا جملاتی را که 9 سال پیش به دولت اصلاحات تذکر داده بود، خطاب به احمدینژاد و مسئولان دولتنهم نیز بیان کردند؛ هرچند که این بار رهبر انقلاب به جای "تذکر" ، از دولت نهم به دلیل آن که رئیسش،این مهم را از نخستین روزهای حاکمیتش پی گرفته بود، "تشکر" کردند.
تکرار عینی این جملات در بیانات رهبری آن هم با فاصله 10 سال نشان داد همانطور که ایشان نیز بارها فرمودند، حمایت رهبری انقلاب مطلقا مختص به "حرکت در مسیر اسلام، انقلاب و خدمت به محرومین" است و در این راستا حاکمیت شخص الف یا ب بر دولت تاثیری ندارد .
ادامه مطلب...
کلمات کلیدی :
نوشته شده در یکشنبه 88/3/3ساعت 9:24 عصر  توسط چند طلبه و دانشجو
نظرات دیگران()
احمدی نژاد با به هم ریختن حلقه مدیران تکراری،
دست در لانه زنبور کرده است
به گزارش رجانیوز، مرتضی نبوی وزیر مخابرات کابینه میرحسین موسوی که به دعوت جامعه اسلامی دانشجویان در دانشگاه بین المللی امام خمینی(ره) قزوین سخن می گفت، ادامه داد: «هاشمی اگر بتواند تلاشی داشته باشد که احمدی نژاد رأی نیاورد، آن را فروگذار نخواهد کرد. البته ظاهرا خود اصلاح طلبان هم رهبری ایشان برای اصلاحات را قبول ندارند و بر رهبری خاتمی تاکید دارند.»
مدیر مسئول روزنامه رسالت با اشاره به صف بندی برخی احزاب سیاسی علیه احمدی نژاد افزود: «اینکه از یک جریان سیاسی همگی علیه احمدی نژاد جمع شده اند، غیر طبیعی نیست. این اتفاق در دور دوم انتخابات سال 83 هم افتاد. وقتی هاشمی و احمدی نژاد به دور دوم رسیدند، مجموعه آن جریان که به آنها می گوییم دوم خرداد همه پشت سر هاشمی بسیج شدند. این جریان دارد تکرار می شود. هاشمی به هر حال معتقد است این سیر کنونی، سیر درستی نیست.»
وی ضمن طرح این سوال که "چرا این قدر مخالفت هست؟" گفت: «احمدی نژاد یک تحول ایجاد کرد. جنس مسئولیت احمدی نژاد از جنس مسئولیت های گذشته نبود. مسئولیت تا زمان ایشان در یک محدوده خاصی تعریف می شد. چهره وزرا تکراری بود و بعضاً فقط جا به جا می شدند. مردم انتظار داشتند در زمان آقای خاتمی تغییراتی صورت بگیرد اما نشد.»
عضو جامعه اسلامی مهندسین همچین افزود:«این تحول را مردم سال 83 هم می خواستند اما اتفاق نیفتاد. احمدی نژاد که آمد دست در لانه زنبور کرد. همه اینها را به هم ریخت. تحول در ساختارها هم مورد انتظار بود و به حق بود. یعنی وضع سازمان مدیریت و برنامه ریزی واقعاً قابل دفاع نبود. من که وزیر بودم، می گویم انصافاً قابل دفاع نبود. باید متحول می شد. احمدی نژاد جرأت این تحول را داشت.»
نبوی با اشاره به تغییر و تحولات گسترده ایجاد شده در دولت نهم ادامه داد:«اینها باعث شد منشأ یک سری مخالفت ها بشود. کسانی که جریان مقابل خود را محافظه کار می نامیدند، الآن خودشان محافظه کار شدند و با تحول مخالفت می کنند.»
عضو جامعه اسلامی مهندسین به خاستگاه سیاسی میرحسین موسوی اشاره کرد و افزود:«مهندس موسوی از اول هم در مجموعه چپ بودند. یعنی در مجموعه روحانیون مبارز. وی خاستگاهش در آن مجموعه است.»
وی در پاسخ سوال به سؤالی در خصوص تناقض گویی های میرحسین موسوی در مورد سهام عدالت گفت: «مهندس موسوی اگر نقدی دارد، باید شفافتر بگوید. اگر تأیید هم می کند، باید شفافتر باشد. بنده سهام عدالت را تأیید می کنم. این جزء دستاوردهای اقتصادی دولت است. ما این همه امکانات دولت را می خواهیم واگذار کنیم. اگر این کار را نمی کردیم، اختلاف طبقاتی ایجاد می شد. مقام معظم رهبری اجازه دادند تا نصیب این خصوصی سازی ها به مردم هم برسد.»
عضو جامعه اسلامی مهندسین در ادامه به تخریب های موجود علیه دولت اشاره کرد و افزود: «کسی از اهانت کردن و خفیف کردن دیگران به جایی نمی رسد. من یادم نمی رود شایع کرده بودند احمدینژاد قیافه اش به درد ریاست جمهوری نمی خورد. ایشان گفته بودند به درد نوکری مردم که می خورد!» وی در پاسخ به سوالی در مورد موضع اقتصادی مهندس موسوی گفت: «ایشان فکر می کردند هر چه اقتصاد در دست دولت باشد، بهتر می توان عدالت را برقرار کرد. ما فکر می کنیم اقتصاد با مشارکت مردم شکوفا می شود.»
ادامه مطلب...
کلمات کلیدی :
نوشته شده در یکشنبه 88/3/3ساعت 9:12 عصر  توسط چند طلبه و دانشجو
نظرات دیگران()
لیست کل یادداشت های این وبلاگ