گزارشی ذیل، بخشی از سخنرانی های هاشمی رفسنجانی در خطبههای نماز جمعه سالهای 68، 69 و 70 است. وی در این سخنرانیها با ارزیابی و نقد عملکرد دولت میرحسین موسوی، به تشریح مشکلات به ارث رسیده از این دولت پرداخته است.
بدون هیچ پیش داوری، توانمندی وضعیت و شرایط دولت موسوی را که 20 سال از کار اجرایی کلان فاصله گرفته اند ، از زبان هاشمی رفسنجانی که اکنون به عنوان حامی جدی وی فعالیت میکند، در دسترس شما است:
1- فساد اداری
ما چند تا مسئله عمده داریم که من در اینجا به آنها اشاره خواهم کرد: یکی همین مسئله سوء توزیع و گرانی است یکی مسئله سوء اخلاق بخشی از انسانهاست، بد حجابها و آن افرادی که اخلاق اسلامی را مراعات نمیکنند و یکی هم همین مسئله سیاسی است که از بیرون دائماً برای کشور ما مسئله میسازند. مسئله دیگر مسئله فساد اداری است که در بعضی از ادارات بعضی از افراد برای مردم مزاحمتهایی بوجود میآورند و ما اگر در مسیر حرکتمان اگر چرخهای تولید راه افتاد، اگر استفاده از منابع آن طوری که شایسته است انجام شد، اگر همه کارها را درست کردیم چنانچه این مسائلمان را حل نکنیم باز نمیتوانیم به جایی برسیم. اگر این فساد اخلاق موجود باشد جامعه ما آن جامعه ایدهآل اسلامی نمیتواند باشد.
1368.2.2
2- مدیریت غلط
این شیوهای که الان دولت دارد زندگی مردم را اداره میکند، این بدترین نوع اداره مردم است.
1368.7.8
3- بی عدالتی
شیوه توزیع درست نیست همین که هست هم درست توزیع نمیشود یعنی مردم یک عدهای به هر دلیلی به آسانی به اینها میرسند و یک عدهای هم نمیرسند. یعنی آن چیزهایی که دولت کوپنی کرده خوب به هر حال دیر یا زود به دست مردم میرسد اما اینکه کوپن نیست، عادلانه بدست مردم نمیرسد. این هم اشکالاتی در سیستم توزیع است برای اینکه خوب بنا نبود اینجوری شود این یک چیز موقتی بوده که تنظیم شده که باید بعداً برگردد به عرضه و تقاضا و از شبکههای توزیع معمولی به بازار برود و مردم بتوانند به طور عادی بروند و بخرند و این فسادها نباشد. اما این واقعیت وجود دارد که این شکل توزیع الان هست و یک نوع بی عدالتی از این طریق به مردم تحمیل میشود.
1368.7.8
4- تعطیلی طرحها
الان همه طرحهای مهم شما مانده است بدلیل اینکه اجباری ندارند چرا که پولهایشان را گرفته و رفتهاند این شیوه یک شیوه جاهلانه ای برای اداره یک کشور است.
1368.9.18
ادامه مطلب...
نوشته شده در دوشنبه 88/3/11ساعت 1:56 صبح  توسط چند طلبه و دانشجو
نظرات دیگران()
ببینید چه عواملی محاصرهاتان کرده و فرشته نجاتتان میدانند؟
حسن عسگری راد رییس دفتر شهید رجایی و مشاور وقت میرحسین موسوی در نامه ای به این نامزد انتخابات ریاست جمهوری ، نسبت به سیاه نمایی عملکرد دولت نهم توسط سه نامزد رقیب، اعتراض کرد.
به گزارش رجانیوز، متن کامل نامه به این شرح است:
"جناب آقای مهندس میرحسین موسوی زید عزه
سلام علیکم
با تجدید عهد و ارادت با توجه به شیوه تبلیغاتی برخی نامزدهای این دوره ریاست جمهوری خواستم بر اساس تکلیف نکاتی را بهعرض برسانم.
ظاهرا سه رقیب، از جمله حضرتعالی با استفاده از فرصت، هرچند به قصد خدمت در نظر داشتید در راستای معرفی و شناسایی خود، برنامه های اجراییتان را در معرض افکار عومی قرار دهید اما متأسفانه ملاحظه شد عموماً نامزدهای محترم و حضرتعالی به جای اعلام برنامههای راهبردی انجام شدنی در مورد هر یک از مسایل سیاسی، اقتصادی و فرهنگی، بیشتر به کندوکاو در عملکرد دولت نهم -که میراث بر دولتهای پیشین از جمله شما بود- همت گماشتید تا با انگشت گذاشتن روی برخی کاستیها، که اغلب به دلیل عملکرد نادرست دولتهای گذشته باقی مانده، همه تلاشهای ابتکاری و نکات قوت این دولت را به چالش بکشید.
من به سیاهنماییهای هماهنگ شده سایر نامزدها کاری ندارم اما از شما که در دوران جنگ تحمیلی زیر چتر امن رهبری امام راحل(ره) افتخاراتی بدست آورده بودید، احساس شد یکباره در جبهه رقابت ناعادلانه با آقای احمدینژاد به همه آن دستاوردها خدشه وارد کردید، پس بسیار متأسف شدم!
جناب آقای موسوی! وقتی مجموع گفتار شما را در چند برنامه، خاصه از شبکه یک سیما گوش دادم، یک نکته بیش از همه مرا شگفتزده کرد و مانند عامه و خواص مردم بهتزده شدم که چرا بعد از یک دوره 20 ساله با سکوت معنیدار! برای مسئولیتپذیری این دوره ریاستجمهوری، این چنین خود را به آب و آتش زدید تا با اعلام "احساس خطر!" گویی میخواهید -مثلاً- مانند دمیدن صور اسرافیل، هوش و حواس همه را به خود متوجه کنید که با روی کار آمدن دوباره احمدینژاد مرگ همگانی با رویکردی همه خرابیها در پیش است! بلکه مردم با احساس ترس و تجربه تلخ چند دوره سازندگی و اصلاحات، به شما روی آورند و رایها را پیش پای شما بریزند که مانند فرشته نجات وضع نابسامان کشور را سر و سامان دهید!
ادامه مطلب...
کلمات کلیدی :
نوشته شده در دوشنبه 88/3/11ساعت 1:32 صبح  توسط چند طلبه و دانشجو
نظرات دیگران()
در حالی که موسوی عملاً کاندیدای احزاب اصلاحطلب است و ستادهای وی نیز دربست در اختیار احزاب 3 قلو(کارگزاران مشارکت سازمان مجاهدین) قرار دارد، در فیلم تبلیغاتی وی هیچ اشارهای به حمایت احزاب از وی نشد و تلاش شد نخستوزیر دههی 60 به عنوان کاندیدای مردم نه احزاب معرفی شود. ظاهرا عملکرد ضعیف اصلاح طلبان و این احزاب در دوران حاکمیت هشت ساله خاتمی باعث این امر است.
از دیگر نکات قابل توجه این فیلم بایکوت تصویری هاشمی، سید محمد خاتمی و زهر رهنورد بود، به طوری که هیچ تصویری از هاشمی به عنوان بازیگردان اصلی جناح اصلاحطلب و حامی قدرتمند موسوی نشان داده نشد و تصویر مختصر گذرا و کمتر از یک ثانیه ای از خاتمی در سرود پایانی برنامه تنها نمایش نمادهای اصلاح طلبی در مستند وی بود. ترس از کاهش آرا در صورت علنی شدن حمایت هاشمی، انتشار فیلم لطیفهگویی خاتمی و بازتاب منفی آن در میان آذریزبانها و تصور منفی از وابستگی مهندس موسوی به همسرش از دلایل این بایکوت تصویری بوده است.
اما شاید جالبترین بخش این فیلم مربوط به مواردی بود که در آن تلاش شده بود بار بیان برخی از سیاهنماییها برعهده مردم گذاشته شود. اما استفاده از یک بازیگر زن شناخته شده تئاتر در منطقه بابل برای این بخش از فیلم موسوی، اثر عکس و بازتاب بیصداقتی در میان افکار عمومی داشته است. این بخش از فیلم موسوی در واقع مشابه فیلم تبلیغاتی سال 80 احمد توکلی کاندیدای وقت ریاست جمهوری است که کارگردانی آن برعهده اکبر نبوی بود. در این فیلم نیز زنی که در پیادهروهای خیابان انقلاب راه میرفت، با داد و فریاد از انجام مصاحبه خودداری میکرد و انتقاداتی درخصوص وضعیت بیکاری و تورم بیان مینمود.
موسوی همچنین در نخستین فیلم خود تلاش کرد مزیتهای نهادینه شده احمدینژاد مانند مردمی بودن، سادهزیستی و تأکید بر ارزشها را به عنوان مزیتهای خود بیان کند. با این حال، گفته میشود انتشار این فیلم با انتقادات وسیعی در ستادهای موسوی مواجه شده و منتقدان معتقدند موسوی هیچ وجهی از گفتمان اصلاحطلبان را در فیلم خود برجسته نکرد و در واقع از مردم خواست احمدینژاد نقد را با نسیهی وی عوض کنند.
نوشته شده در دوشنبه 88/3/11ساعت 1:25 صبح  توسط چند طلبه و دانشجو
نظرات دیگران()
رئیس گروهک نهضت آزادی در ادامه بازی منافقانه این گروهک، به ستایش از سیاست خارجی دولت خاتمی و تخطئه سیاست خارجی دولت احمدی نژاد پرداخت.
ابراهیم یزدی در
گفت وگو با خبرگزاری کار (ایلنا) گفت: سیاست خارجی دولت خاتمی در خدمت افزایش اعتبار بین المللی بود اما دولت نهم حرف خودش را می زند و غربی ها هم حرف خودشان را می زنند و پیشرفتی دیده نمی شود.
وی همچنین به ستایش از دکتر مصدق و حضور او در دادگاه لاهه به هنگام مبارزه ملت برای ملی کردن نفت در برابر انگلیس و آمریکا پرداخت بی آنکه توضیح دهد با چه منطقی همواره در طی 3 دهه گذشته در خدمت آمریکایی ها (بانیان کودتای 28 مرداد علیه دولت مصدق) بوده و براساس چه تناسبی سنگ مصدق را به سینه می زند.
فارغ از محتوای سخنان اخیر ابراهیم یزدی در رد یا اثبات سیاست خارجی دولت های هشتم و نهم، باید توجه داشت که نامبرده براساس اسناد لانه جاسوسی آمریکا در خدمت کامل شیطان بزرگ و سفارتخانه آن قرار داشت و حتی هم دوره ای های وی نظیر جیمز بیل در مجله تایم تصریح کرده اند که کسانی نظیر یزدی و امیر انتظام تا دلتان بخواهد آمریکایی هستند و لذا سخنان وی را باید این گونه تعبیر و تفسیر کرد که «از نگاه آمریکا، سیاست خارجی احمدی نژاد آزار دهنده و مأیوس کننده بوده است» همچنان که بوش زمانی اعلام کرد ما در دوره اصلاح طلبان توانسته بودیم تمام تأسیسات هسته ای ایران را تعطیل کنیم اما با آمدن احمدی نژاد همه چیز به هم ریخت.
گفتنی است اظهارات چند ماه پیش ابراهیم یزدی درباره لزوم تغییر قانون اساسی و حذف ولایت و رهبری از آن، با ستایش سلطنت طلبان مواجه شد که معتقد بودند باید دست یزدی را به خاطر این سخنانش بوسید!
کلمات کلیدی :
نوشته شده در یکشنبه 88/3/10ساعت 11:48 صبح  توسط چند طلبه و دانشجو
نظرات دیگران()
شب گذشته مستند میرحسین موسوی از شبکه یک سیما پخش شد. تنها وجه مثبت و ایجابی که موسوی در فیلم خود گنجانده بود و سعی در القای ان داشت مردمی بودن وی با پخش تصاویری از سفرهای تبلیغاتی و حضور وی در میان مردم برخی شهرها بود. جالب است که همین تصاویر کاملا شبیه به سفرهای استانی احمدی نژاد تهیه شده بود و تداعی گر همان صحنه ها بود. غافل از آنکه اگر مردم بخواهند به این شیوه مردمی بودن رأی دهند هیچ گاه نقد فعلی را به نسیه وعده ها نمی فروشند. البته این نکته هم در مستند قابل توجه بود که میرحسین سعی کرده بود غلطیدن خود در آغوش اصلاح طلبان را که کارنامه آنها در ذهن مردم کاملا منفی است، سانسور کند و حتی یک صحنه درست و حسابی از حمایت های بی دریغ خاتمی و سفرهای انتخاباتی وی در آن گنجانده نشده بود. آقای موسوی چرا خجالت می کشی؟ مگر نه این است که همه اطرافیان شما و و اعضای ستادهایتان همان اصلاح طلبان دولتهای خاتمی اند؟
اما بقیه فیلم تنها جنبه نفی دولت کنونی را داشت که با بد دهنی همراه بود. باورم نمی شد که موسوی به ظاهر موجه و مدعی میراث داری ارزشها بگوید: «با دروغ و خرافات نمی شود کشور را اداره کرد.» آقای موسوی! امثال عبدی و میردامادی و تاج زاده و... که دور شما جمع شده اند خائنین و منافقینی هستند که در طول این چهار سال بارها این
سخنان سخیف و مغرضانه را به زبان رانده اند به طوری که رسانه ها کشور از آنها اشباع شده بود. اینها همان غیرخودی هایی هستند که شما دیشب گفتید: «در وضع فعلی برخی می خواهند از خانواده [انقلاب] کسانی را با برچسب غیرخودی جدا کنند و کسانی را...» و اشک هم چشمان شما را پر کرده بود. وقتی برای چند منافق مسلم که حتی روابط خود با بیگانگان را مخفی نمی کنند و بارها هم فکرانشان به علت لو رفتن جاسوسی هایشان به خارج متواری یا دستگیر شده اند، اشک می ریزید، تکرار لجن پراکنی ها و دروغ پردازی های آنها برای کسب قدرت چیز عجیبی نیست.
شما قبلا هم به قصد تخریب خدمات دولت نهم در سخنان خود در برنامه «با دوربین» شبکه یک گفته بودید که «من پول نفت و امکانات ندارم که مردم را به استقبال از خود وادار کنم...» و در جای دیگری در پاسخ به سوال خبرنگاران گفته اید: «ستاد ما پول های کلان ندارد، نمی تواند سر چهار راهها به مردم کاسه آش بدهد، نمی تواند برای رأی جمع کردن در میان مردم به عده ای پول داده و یا کیسه های سیب زمینی در میان مردم پخش کند.» آقای موسوی! دولت عدالت محور و اسلامی نباید اجازه دهد مانند دولت قبل و دولت های غربی میوه های اضافه اش بگندد یا به دریا بریزد. این ایدئولوژی اسلامی ماست. این توهین به شعور مردم است که به خاطر چند کیلو سیب زمینی و این قدر ارزان همه اراده خود را به کسی بفروشند. ضمن آنکه اگر مقصود شما از پول نفت کارهای عمرانی است که حق مردم است که به خاطر هزینه هایی که دولت برای رفاه انها می کند به بقای ان رای دهند و اگر مقصود شما کاسه اش است که سرمایه های کارگزاران انقدر کلان است که می تواند چاه نفت بین مردم تقسیم کند و صراحتا اعلام کرده است همه امکانات ما در خدمت میرحسین است.
اقای موسوی! شما دین خود را به یک عده منافق و دگر اندیش تابلو دار فروخته اید. سخنان شما چیزی جز تکرار سخنان این عده نیست که مقام معظم رهبری بارها(
1 و
2) از آن برآشفته اند و فرموده اند: «این فضای بیبندوباری در حرف زدن، در اظهارات علیهدولت، علیهکی، به خاطر اغراض، اینها چیزهائی نیست که خدای متعال از اینها به آسانی بگذرد.» (15/8/87) سیاه نمایی های شما علیه دولت کار را به جایی رساند که صدای مقام معظم رهبری را که در سفر کردستان بودند درآوردید: «نامزدهاى محترمى که تاکنون نامنویسى کردهاند و مشغول تبلیغات و اظهاراتى هستند... سعى کنند با انصاف عمل کنند. اثبات و نفىشان با توجه به حق و صدق باشد. چیزهائى را که انسان میشنود، باور نمیکند که از زبان نامزدها و آن کسانى که دنبال این مسئولیتها هستند، از روى صدق و صفا خارج شده باشد. گاهى انسان حرفهاى عجیب و نسبتهاى عجیبى میشنود. این حرفها مردم را نگران میکند؛ کسى را هم به گویندهى این حرفها دلبسته و علاقهمند نمیکند! نامزدهاى محترم توجه داشته باشند: اذهان عمومى را تخریب نکنند. این همه نسبت خلاف دادن به این و آن، تخریب کنندهى اذهان مردم است؛ واقعیت هم ندارد؛ خلاف واقع هم هست. بنده که از همهى این آقایان اوضاع کشور را بیشتر میدانم و بهتر خبر دارم، میدانم که بسیارى از این مطالبى که بعنوان انتقاد دربارهى وضع کشور و وضع اقتصاد و اینها میگویند، خلاف واقع است؛ اشتباه میکنند.»(
دیدار مردم سنندج88.2.22)
در مورد ادعای شما مبنی بر دروغ بودن آمارهای مثبت دولت نهم هم که تکرار ادعاهای سخیف همان عده منافق و دگر اندیشان به اصطلاح روشن فکر در انی چهار سال است، مقام معظم رهبری قبلا این گونه پاسخ گفته اند: «در شاخصهاى گوناگون کشور هم در همه جا نشانهى پیشرفت را ملاحظه مىکنیم. این گزارشى که چند هفتهى قبل، رئیس جمهور محترم از وضع کشور، مسائل اقتصادى و غیره به مردم داد، مورد تأیید کارشناسان منصف و حتّى در موارد بسیارى، مورد تأیید مراکز بینالمللى است؛ که آن مراکز بینالمللى غالباً نسبت به مسائل ما با غرض و عناد اظهارنظر مىکنند؛ آنها در موارد بسیارى همینها را تأیید کردند: در مسئلهى تورم، مسئلهى نرخ بیکارى و زمینهى مبارزهى با فساد. آنها انگیزههاى معکوس دارند؛ در خیلى از موارد، انسان مىبیند آمارى که آنها مىدهند، علمى و متکى بر واقعیت نیست، در واقع سیاسى است. مایلند اوضاع ما را بد جلوه دهند؛ اما همانها هم در موارد بسیارى به درست بودنِ گزارش اعتراف و تأکید کردهاند.» (
دیدار مردم گرمسار 21/8/85) اقای موسوی فاین تذهبون؟ منصف باشید! شما مدعی ارزشمداری هستید. به قول رهبری انسان باور نمی کند این چیزها از زبان کسانی که با این ظاهرهای موجه دنبال این مسئولیت هستند از روی صدق و صفا خارج شده باشد. والعاقبه للمتقین
نوشته شده در یکشنبه 88/3/10ساعت 11:10 صبح  توسط چند طلبه و دانشجو
نظرات دیگران()
اخبار متفاوتی که این روزها از رفتار انتخاباتی "خانواده هاشمی رفسنجانی" بر صفحه رسانهها نقش میبندد، حاکی از یک "جهت" و "هدف" هماهنگ است که با اندکی کنکاش به راحتی می توان آنرا دریافت. هرچند رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در این چهار سال حاضر نشده تا برای لحظهای هم هدایت سیاسی جریان مقابل دولت را رها کند، اما سایر اعضای خانواده هاشمی رفسنجانی، که در چند سال اخیر تلاش کرده بودند چندان پر سر و صدا ظاهر نشوند این ایام و همزمان با در روزهای داغ انتخابات به چهره?های خبرسازی مبدل شده?اند.
شاید زمانی که روشنک سیاسی رئیس شاخه زنان حزب کارگزاران، از حمایت فائزه هاشمی از میرحسین خبر داد، گمان نمیکرد که فضای انتخابات به زودی پشت پرده این حمایت را شفاف کند. او به خبرنگاران گفت که دختر هاشمی رفسنجانی، به آخرین نخست وزیر کشور پیوسته و در روزهای آینده نیز به شهرستانها خواهد رفت تا در گوشه و کنار کشور برای میرحسین موسوی سخنرانی و تبلیغ کند.
این خبر در حالی با اقبال حامیان میرحسین همراه شد که در آغازین روزهای سال 88، هاشمی رفسنجانی، خود با میرحسین دیدار و حمایتش را از او اعلام کرده بود. این حمایت موسوی را چنان سر ذوق آورد که در توصیف آن گفت "من به حمایت هاشمی رفسنجانی افتخار میکنم."
بر همین اساس بود که فائزه هاشمی که پیش از این و در 4 سال گذشته اغلب در کشورهای خارجی از جمله کانادا و انگلیس، گذران معیشت می?کرد، اولین عضو از خانواده شد که راه پدر را پیمود و از آنجاییکه محدودیت?های سیاسی پدر را نیز برای خود نمی?دید، به حمایت صریح از میرحسین و تخریب گسترده دولت نهم پرداخت. اما آخرین تلاش او برای حمایت از موسوی که در گردهمایی اخیر گرامیداشت دوم خرداد رقم خورد، بیش از همیشه خبرساز شد، چرا که حمایت فائزه از میرحسین با "نفی دولتنهم و احمدینژاد" همراه شد. او در بخشی از سخنانش گفت: اکنون در شرایطی به سر میبریم که نکبت، خفت و خواری، نصیب ملت ایران شده است.
فائزه هاشمی هشدار درباره پیامدهای پیروزی احمدینژاد در انتخابات را نیز به اظهاراتش اضافه کرد "مطمئن هستم که اگر در اثر خطای ما این دولت پیروز شود، امر بر این آقا مشتبه میشود و خود را امام زمان مینامد و خطاهای گذشته را با قدرت بیشتر ادامه میدهد." او که چند روز پیش از پیوستن به میرحسین از "پوشش زنان ایرانی بعد از انقلاب" انتقاد کرده بود، از فعالیتهای تبلیغی نیز غافل نشده چنانچه به گزارش سایت احمد توکلی، ساماندهی "دختران نسل فیروزهای" را به عهده گرفته و در تلاش است دخترانی فیروزهای پوش را به نفع میرحسین موسوی وارد صحنه کند.
ادامه مطلب...
نوشته شده در شنبه 88/3/9ساعت 1:18 صبح  توسط چند طلبه و دانشجو
نظرات دیگران()
آقای موسوی! فرزندان حضرت امام از شما سخت دلگیرند
حدود 2 ماه و نیم پس از روزی که اعضای شورای مرکزی جنبش عدالتخواه دانشجویی به دیدار میرحسین موسوی رفتند و در همان دیدار متوجه شدند میرحسین آرمانخواه، استکبارستیز و عدالتخواه تنها برایشان یک رؤیا بوده است، در بیانیهای ضمن اظهار تأسف از این مسئله حمایت خود را از احمدینژاد اعلام کردند.
به گزارش
رجانیوز، برخی اعضاء مؤثر این تشکل دانشجویی 4 سال قبل نیز تلاشهایی را برای راضی کردن موسوی درخصوص کاندیداتوری انجام داده بودند و در این دوره نیز با توجه به حمایت افرادی مانند عماد افروغ و علی شکوهی از موسوی انتظار آن میرفت که جنبش عدالتخواه نیز به سمت موسوی برود اما مواضع روزهای اخیر و اطرافیان نخستوزیر دههی 60 آنقدر با خط امام فاصله دارد که اگر کسی نخواهد با نوستالژی زندگی کند، تفاوت میان ادعای خط امام و عمل به آن را در میان کاندیداهای حاضر تشخیص دهد.
جنبش عدالتخواه در بیانیه خود ضمن تأکید بر نقدها و اظهار تأسف برای موسوی از دکتر احمدینژاد اعلام حمایت کرده است.
متن کامل این بیانیه در ادامه آمده است:
ادامه مطلب...
کلمات کلیدی :
نوشته شده در شنبه 88/3/9ساعت 12:57 صبح  توسط چند طلبه و دانشجو
نظرات دیگران()
لیست کل یادداشت های این وبلاگ