به گزارش خبرنگار سرویس "فضای مجازی " خبرگزاری فارس، برگی دیگر از سوابق اولین نخست وزیر انقلاب به حضور شریف ملت ایران میرسد تا معنای صداقت و پاکی را این بار از جنسی دیگر تجربه کنیم.
"من این گشتها را جمع میکنم " این جملهای بود که میرحسین موسوی ترجیح داد پس از 20 سال سکوت رسانهها از او تیتر کنند.
اشاره میرحسین به طرح امنیت اجتماعی و گشتهای ارشاد بود و این سخن را درپاسخ به سوال یک خبرنگار در اولین کنفرانس مطبوعاتیاش در روزنامه اطلاعات که پس از سالها دوری وی از عالم سیاست برگزار میشد عنوان میکرد.
او در پاسخ به سوال خبرنگار اعتماد که پرسید «شما نخست وزیر دورانی بودید که دوران بگیر و ببند بود اگر شما رییس جمهور شوید با طرح امنیت اجتماعی و طرحهای مشابه چگونه برخورد میکنید گفت: "پروژه امینت اجتماعی اثرات سوء دارد و تامین کننده اهداف نظام ما نمیباشد و همه مسایل اجتماعی با تکیه بر مزیتهای ما در اعتماد به جوانان و زنان باید تهیه شود و به صورت آمرانه و خشن هر نوع برخوردی که داشته باشیم آثار مثبتی نخواهد داشت.
" مهندس در نهایت پاسخش را با این جمله تمام کرد: "بخشی از برخوردها اساسا موضوعیت ندارد و با سوء نیت انجام میشود و این به حساب نظام گذاشته شود و من این گشتها را جمع خواهم کرد. "
رسانههای حامی میرحسین بلافاصله دست به کار شدند و این جمله به تیتر اول اکثر آنها تبدیل شد و همین بهانه کافی بود تا دولت نهم به اتهام برقراری گشت ارشاد و مورد سنگینترین هجمهها قرار بگیرد، و این در حالی بود که پیش از این محمود احمدی نژاد در نامههایی جداگانه به وزیر کشور نه تنها با نصب دوربینهای مدار بسته در سطح محلات مخالفت کرده بود بلکه خواستار تشکیل کمیته صیانت از حقوق شهروندی شده بود و در موارد مختلف نسبت به برخوردهای خارج از معیار در طرح امنیت اجتماعی هشدار داده بود.
هشدارهایی که برخی کدورتها را نیز به دنبال داشت.
اما محمود احمدی نژاد در مناظره با میرحسین موسوی از واقعیتی پرده برداشت که در هیاهیوی تبلیغات رسانهای اصلاح طلبان به صورتی معکوس جلوه داده شده بود: "بنده بعد از این انحلالها نزد آقای نقرهکار که باجناق شما هستند رفتم و پروندههایی را به ما میدادند که یک دختر خانمی آمده است و از او فلان سوال را میپرسند که اگر جواب میداد میگفتند او خیلی مسلط است و گزینش او را باطل میکردند و اگر جواب نمیداد او را تایید میکردند و آقای موسوی فرمان 8 مادهای امام برای شما و نه برای این دولت صادر شد شما پاسخ دهید که آن فرمان را چقدر اجرا کردهاید. "
احمدی نژاد از فرمانی سخن گفت که حضرت امام در واکنش به برخی رفتارهای گزینشی در دولت میرحسین موسوی صادر فرمودند، فرمانی که میرحسین مجبور شد در مناظرهاش با محسن رضایی به هر نحوی آنرا قرائت کند.
حضرت امام (ره) در بند پایانی این فرمان که با موضوع احترام به حریم افراد جامعه در آذرماه سال 62 صادر شده است، میفرماید: "جناب حجت الاسلام آقای موسوی اردبیلی رئیس دیوان عالی کشور و جناب آقای نخست وزیر موظفند شرعاً از امور مذکوره با سرعت و قاطعیت جلوگیری نمایند. "
اما محمود احمدی نژاد در روزهای بعد و در گفتگوی ویژه خبری با اشاره به موضوع گشتهای ارشاد، ابعاد دیگری از این ماجرا را روشن کرد: "آن افرادی که امروز به گشت ارشاد ایراد میکنند آیا سال 64 و 65 را فراموش کردهاند که وزارت کشور موتورسوارها را سازماندهی میکرد تا در همین خیابان ولیعصر موی دختران و موی پسران را قیچی و لباسها و کفشها را پاره میکردند و آیا فراموش کردهاند که کراواتها را قیچی میکردند و آیا یادشان رفته است مردم را کتک میزدند و آیا یادشان رفته است که کراوات یک دیپلمات خارجی را از وسط قیچی میکردند و او متعجب میماند که چه خبر است. "
احمدی نژاد به بخشنامه دولت مهندس موسوی (لینک بخشنامه:
1 و
2) در سال 64 و 65 در خصوص لباس کارکنان دولت نیز اشاره کرد: "آیا این افراد فراموش کردند که در آن سالها برای لباس مرد و زن در ادارات بخشنامه کردند و گفتند که باید از رنگهای اسلامی استفاده شود و رنگ سیاه، سرمهای و قهوهای تیره را مشخص کردند و اسم رنگها را رنگ اسلامی گذاشتند و آیا یادشان رفته است که با گزینشهای خود پدر مردم را درمیآوردند. "
محمود احمدی نژاد شاید در گفتگوی ویژه خبری شبکه دو به بخشنامه ای اشاره کرد که با امضای میرحسین موسوی در تاریخ دوم اردیبهشت 64 به دستگاه های اجرایی ابلاغ شد. میرحسین در این بخشنامه که با موضوع رعایت حجاب اسلامی در دستگاه های اجرایی صادر شده است، تاکید می کند: "برادران وزیر مسئولیت اجرای مفاد این بخشنامه را به عهده خواهند داشت و به منظور نظارت بر اجرای دقیق این بخشنامه بازرسانی از سوی نخست وزیری به دستگاه های اجرایی اعزام خواهند شد. "
*در متن کامل این بخشنامه را در ادامه میخوانید:
باسمه تعالی
در جلسات هماهنگی پیگیری رعایت حجاب اسلامی مرکب از نمایندگان تام الاختیار وزارتخانهها و سازمانهای دولتی که در نخست وزیری تشکیل گردیده است فرم پوشش به شرح زیر به تصویب رسیده است و جهت رعایت به کلیه همکاران ابلاغ میشود:
پوشش کامل اسلامی جهت استفاده خواهران کارمند بشرح ذیل میباشد(مانند تصویر)!
الف ـ مانتو و شلوار مدل ساده، گشاد و بلند از پارچه ضخیم و از یکرنگ.
ب ـ مانتو شلوار مورد استفاده از رنگهای سنگین انتخاب گردد. رنگهای سرمهای، قهوهای، طوسی، و مشکی ارجح است.
ج ـ از مقنعه جلوبسته و مدل ساده و یکرنگ و بدون هرگونه تزئین، در رنگهای که جلب توجه نکند و تقلیدی از فرهنگ غرب نباشد استفاده شود.
د ـ کفش از مدل ساده با پاشنه معمولی مناسب جهت محل کار با رنگهای مناسب.
هـ ـ جوراب به رنگهای سنگین.
و ـ عدم استفاده از زیورآلاتی که در شأن خانمهای کارمند نیست و نیز عدم استفاده از هرگونه لوازم آرایش.
*******
پوشش برادران کارمند نیز ساده و معمولی و آستین بلند و آزاد باشد بطوریکه تقلید از فرهنگ غرب نبوده و در شأن آقایان کارمند باشد.
انتقاد میرحسن موسوی به طرح امنیت اجتماعی با توجه به سوابق اجرایی وی در حالی صورت میگیرد که زنان و جوانان همواره به عنوان بخش عظیمی از جمعیت رای دهنده در ایران در همه انتخاباتها هدف اصلی طرحهای مخلف عوام فریبانه بودهاند.
نوشته شده در پنج شنبه 88/3/21ساعت 1:48 صبح  توسط چند طلبه و دانشجو
نظرات دیگران()