حدودا یک ماه پیش سخنان رحیم پور ازغدی در دانشگاه شهید عباسپور در تحلیل تاریخ مشروطه از صداوسیما پخش شد. خیلی مسلط و ماهرانه اثبات کرد دقیقا همان جریان های انحرافی که مشروطه را منحرف کردند در زمان ما همان انحرافات را دنبال می کنند و حتی عبارات یکسانی به کار می برند. یادمان نرود که رهبر معظم انقلاب فرمودند انقلاب مردم ایران از مشروطه شروع شد و اگر آن را منحرف نکرده بودند و مردم را از روحانیت به سوی خود نمی کشیدند ایران صد سال جلوتر بود و الان قله های زیادی را فتح کرده بود.حالا بخوانید سخنان یک منافق جاسوس را که از باب اذا خلو الی شیاطینهم حقایق ارزشمندی را برای اولی الباب روشن کرده و مهر تأییدی بر سخنان ازغدی زده است:
جاسوس متواری پرونده نوارسازان که در پوشش گزارشگر ویژه دیدبان حقوق بشر به ایران تردد داشت، اذعان کرد انتخاب گزارشگر ویژه حقوق بشر برای ایران از سوی کمیسیون حقوق بشر سازمان ملل حرکتی سیاسی با دخالت منافقین و وی بود. الهه شریف پور که به خاطر نام شوهر انگلیسی اش به الهه هیکس معروف شده در گفت وگو با رادیو زمانه به روایت سفرهایش به تهران در دولت سازندگی و اصلاحات پرداخت و ضمن اشاره به آشنایی اش با شیرین عبادی در سال 1377 گفت: «برادر خانم عبادی در آن زمان معاون بود. آقای لاهیجی (همکار وکیل مدافع گروهک تروریستی منافقین) به من گفته بود شما برو و با خانم عبادی صحبت کن. من با او در همان سال ملاقات کردم و او را برای جایزه صلح و حقوق بشر نامزد کردم».
عبادی اخیراً اذعان کرد که در پی جلوگیری ایران از سفر ناظران حقوق بشر، اقدام به تهیه و ارسال گزارش کرده و پول جایزه نوبل را هم به خرید ساختمان و انجام امور مرتبط اختصاص داده است. الهه هیکس درباره حادثه کوی دانشگاه هم که بهانه آشوب طلبی سازمان یافته از خارج بود، گفت: انتقال اخبار آن واقعه نقطه عطف در فعالیت های مربوط به ایران بود. من از هتلی در تهران، گزارش های زنده به نیویورک می فرستادم، کاری که هیچ کس نمی کرد. یعنی می نوشتم و می رفتم طبقه پائین و می گفتم این را فکس کنید به نیویورک. البته همه این فعالیت ها براساس کردیت اعتبار آقای خاتمی بود. (مثلا)وقتی پاسپورتم را گرفته بودند، تلفن کردم به آقای ابطحی (معاون رئیس جمهور) گفتم اگر پاسپورتم را ندهند، سفرم را قطع می کنم و برمی گردم. ظرف 48 ساعت پاسپورتم را دادند.
این جاسوس آمریکایی مدعی تهدیدهایی در تهران شد و گفت: آقای رمضان زاده سخنگوی دولت مرا پذیرفت. ایشان خبر تهدید را خودشان درز داده بودند. هیکس اضافه کرد: من تبعه آمریکا بودم و جایی نمی توانستم بروم به سفارت انگلیس رفتم و خود سفیر در را باز کردند و مرا به خانه شان بردند و بعد به فرودگاه بردند. در خانه سفیر انگلیس گفتم حالا می فهمم چرا زمان مشروطه به اینجا پناه می آوردند.
وی با اشاره به همراهی هایش با موریس کاپیتورن گزارشگر ویژه سازمان ملل گفت: 8 کشور از جمله ایران جزو لیست سیاه آمریکا بودند و به همین دلیل گزارشگر ویژه داشتند اما عربستان سعودی و مصر در این لیست نبودند. خود کاپیتورن در بسیاری از صحبت هایش گفته بود انتخاب گزارشگر ویژه یک حرکت سیاسی است. در دوران خاتمی من 4 بار و آقای کاپیتورن 2 بار به ایران رفتیم. ایران از سیاسی شدن کار کمیسیون حقوق بشر انتقاد می کرد و اینکه چرا به عربستان و مصر نمی پردازند. کار کمیسیون به جایی کشید که اعتبار سازمان ملل را برای کار حقوق بشر زیر سوال برد. به همین دلیل آن را جمع و جور کردند و اصلاً برداشتند. در پی ممانعت از ورود این جاسوسان آمریکایی به ایران، شیرین عبادی و گروهک همسو با وی (کانون مدافعان حقوق بشر) در پوشش دفاع از حقوق بشر ادامه ماموریت هیکس را برعهده گرفت.
منبع خبر