بسیج دانشجویی دانشگاههای امام صادق(ع)، امیرکبیر، تهران، خواجه نصیرالدین طوسی، صنعتیشریف، شهید بهشتی، علامه طباطبایی، علم و صنعت نامه گلایه آمیزی به رئیس جمهور به شرح ذیل نوشته اند:
بسم الله الرحمن الرحیم
جناب آقای دکتر محمود احمدینژاد
رئیس جمهور محترم و منتخب ملت ایران
با سلام و تحیت
انتخاب دوباره حضرتعالی آن هم با رای قاطع 24.5 میلیونی ملت در یکی از پرشورترین و باشکوهترین انتخاباتهای تاریخ جمهوری اسلامی، بیتردید انتخاب دوباره مسیر اسلام ناب محمدی (ص) و آرمانهای حقیقی امام (ره) توسط ملت ایران بود. این رای، رای به حقیقت یک تفکر در برابر جسد آن بود. رای به شما، نه رای به شخص حضرتعالی، که یک نه بزرگ به شیخوخیت و صحابیگری مدرن بود که قصد داشت با سو استفاده از نام امام و تحریف راه و آرمانهای ایشان، پردهای بر حقیقت مسیر او که همان مسیر ولایت فقیه است، بپوشاند. جریانی که در اندیشه بود تا به کمک سابقه خود و به محاق بردن آن حکمت بالغه به یادگار مانده از آن رهبر فرزانه که "میزان حال فعلی افراد است "، خود را نماینده خط امام و حامی مستضعفان و دلسوز مردم ایران معرفی کند. اگرچه رای تمامی ملت، عزیز و ماجور است، اما تشخیص اکثریت مردم، انتخاب شما به عنوان نماینده مردم در پیشروی در مسیر این آرمانها بود. پس میزان سنجش اعمال شما، همین آرمانها، و مفسر حقیقی آن آرمانها -یعنی ولی فقیه- هست و خواهد بود.
مردم با کسی عقد اخوت نبستهاند؛ هرگاه تشخیص دهند که شخصی از آن مسیر که تفسیر، تشخیص و رهبریاش با ولی فقیه است، منحرف شود، امر به معروف و نهی از منکر خواهند کرد و بسته به ابعاد هر مسئله و مراتب امر به معروف، در جهت اصلاح اقدام خواهند کرد.
جناب آقای رئیس جمهور
حامیان حضرتعالی با معیارهایی شما را انتخاب کردهاند و تکتک حرکات شما و دولت دهم را با همان معیارها خواهند سنجید. حامیان شما و مردمی که به شما رای دادند، از آنانی نیستند که چشمبسته پشت سر شما به راه بیفتند و هر عمل شما را ولو خلاف اصول اسلام ناب، قانون و منطق باشد، مورد تایید قرار دهند. همانطور که این رای قاطع ملت، پشتوانه اصلاحات اساسی در جهت پیشرفت انقلابی کشور است، به همان میزان نیز، سدی محکمتر از گذشته در برابر انحرافات در عملکردهای دولت دهم خواهد بود.
این روزها به زمان انتخاب اعضای دولت دهم نزدیک میشویم و این اولین آزمون سنجش دولت جدید با سنگ محک اصول انقلاب خواهد بود. کسانی میتوانند به پیشروی کشور در مسیر امروز انقلاب یعنی "پیشرفت و عدالت " کمک کنند که اولاً خود به خط انقلاب -یعنی خطی که به تببین معمار کبیر انقلاب، سکانداری آن در دستان ولیفقیه است- عملاً پایبند باشند، نه اینکه در صفوف ریاکاران ظاهرساز یا تکنوکراتهای نمازخوان باشند. ثانیاً توانمندترین فرد بین پایبندان عملی و متعهدین برای برداشتن بار از دوش مردم و خدمتگزاری در آن مسئولیت باشند، نه اینکه خود باری بر دوش مردم و مستضعفان شوند و با بیهنری خود، مایه خفت دولت منتخب مردم و در نتیجه مردم و محرومین شوند. ثالثاً با مجموعه همکاران خود، یک تیم واحد و منسجم را تشکیل دهند، نه اینکه در یک مجموعه هرکس بار خدمت به مردم را به یک سمت بکشد و در نهایت آن بار آواری بر سر مستضعفان گردد. این سه ملاک، هر سه مهماند و نباید یکی فدای دیگری شود که اگر چنین شود، بیش از دولت که مشغول کار و تلاش است، مستضعفان و حامیان انقلابند که دلسرد خواهند شد، و این دشمنان داخلی و خارجی قسمخورده اند که به تمسخر خط انقلاب و گوشه و کنایه زدن به رهبری و پیروان انقلاب خواهند پرداخت.
رئیس جمهور منتخب ملت
همانطور که ملت نه یک بار و نه با یک رای ساده و مسبوق به سابقه، که دو بار آن هم با بینظیرترین رأی به یک رئیس جمهور در تاریخ جمهوری اسلامی، شما را در آزمون این ملاکها موفق دانستهاند، تمامی همکاران شما را در دوره گذشته سنجیده و منتظر اثربخشی نتایج این سنجشاند. بسیاری از اعضای دولت نهم به خوبی توانستند تا با دولت کار و تلاش همراه شوند. آن عده نیز که نتوانستهاند یا هم مسیر نبودهاند، در میانه راه تعویض شدند یا اکنون باید در صف افرادی باشند که در دولت دهم تعویض خواهند شد. ارزیابی کلی ما از دولت نهم، این طور نشان میدهد که کم نبودند مواردی که افراد انتخاب شده، نمرات قابل قبولی در ملاکها میگرفتند، اما بالاترین نمرهها را در بین افراد موجود نداشتند. واقعیت تلخی که باید متذکر شویم این است که به وضوح در دولت نهم دیده میشد که از تمام ظرفیتهای اصولگرایان واقعی (و نه جناحی) استفاده نشد. خصوصاً به اسم ملاک سوم -یعنی همراهی و انسجام کابینه-، عدهی زیادی از بهترینها که در همین انتخابات اخیر نیز سرفرازانه و بیمنت از آزمون بیرون آمدند، به حاشیه رانده شدند. درحالیکه رئیسجمهوری که بازوی اجرایی توانمند خط انقلاب شده است، اگر از تمام ظرفیتهای اصولگرایی حقیقی (و نه جناحی) استفاده نکند، ضمن بیمهری به این مسیر، هم فرصت آشنایی و مجرب شدن نیروهای انقلابی و دلسوز، و هم فرصت پیشرفت بیشتر را از مردم گرفته است. درست است که ملاک سوم -یعنی انسجام-، یکی از ملاکهای انتخاب است، اما تنها یکی از ملاکهاست و تمام آن و حتی مهمترین آنها نیست. درضمن توقعی که از رئیسجمهور اصولگرا میرود، این است که دایرهی خدمتگزاران را بازتر و بازتر کند و تمامی دلسوزان کشور را به این مسیر رهنمون کند و اجازه هدررفت کوچکترین ظرفیت خدمتگزاری اصولگرایانه را نیز ندهد، نه اینکه عدهای از بهترینهای امتحانپسداده را نیز در بیرون دایره قرار دهد.
در کنار این مسئله، در آزمونهایی دولت نهم نمره منفی در کارنامه خود ثبت کرد. نمره منفیای که مردم نشان دادند هنوز امید اصلاح آن را دارند و نباید امیدشان به یأس مبدل گردد. به وضوح و صراحت خدمتتان عرض میکنیم که ما در آزمون انتصاب و ابقای آقایان مشایی، رحیمی و کردان به دولت نهم نمره منفی میدهیم. اگر بگذریم از نقاط تاریک و مبهم در پرونده شخصی آقایان رحیمی و کردان که قبولی آنها را در ملاک اول -یعنی مهمترین ملاک که همان پایبندی عملی به خط انقلاب است- نیز در پرده ابهام فرو میبرد؛ همچنین اگر بگذریم از سخنان مختلف آقای مشایی که نه یک بار و دو بار که به تواتر تکرار شده است و هر بار به نوبه خود دردسری برای دولت نهم به وجود آورده است؛ اگر فرض کنیم که در تمامی این موارد اشتباه سهوی رخ داده یا مردم و حامیان دولت تحت تأثیر رسانهها قرار گرفتهاند، باز هم یک چیز مشخص است که هر اندازه که این آقایان پاک و حتی توانمند هم باشند، به عمد یا به سهو، از روی ضعف اطلاعرسانی دولت یا از روی ضعف تفکر مردم و حامیان دولت، به هر حال وجودشان مایه قرارگیری دولت در موضع تهمت است. حتی اگر با این نگاه حداقلی هم نگاه کنیم، باز هم با توجه به قاعده لزوم پرهیز مومن از موضع تهمت، چنین افرادی شایستگی حضور در دولت انقلابی را ندارند. گرچه نقاط تاریک و ابهام در باب نمره این افراد، در تمامی ملاکهای ذکر شده -از صدر تا ذیل- همچنان به جای خود باقیست و اگر برای عدهای قلیل هم بتواند مرتفع شود، بعید است که بتوان برای تمامی مردم مومنی که در این انتصابها سوال دارند، پاسخی درخور ارائه داد.
آقای رئیس جمهور
توقعی که مردم و حامیان مردمی حضرتعالی دارند، مشورتپذیری واقعی و اثربخشی به تذکرات بجای آنهاست. انتصاب دوباره و حتی بدتر از آن ارتقای این آقایان و امثالهم -بدون کوچکترین توضیح و اقناعی-، در وهله اول دهنکجی به مردم و حامیان مردمی دولت است. فراموش نکنید که اگر حامیان شما کسانی بودند که تحت تأثیر جو یا فشار رسانهها و عدهای نخبگان قرار گرفته بودند، اساساً نباید به شما رای میدادند یا دست کم نباید برای انتخاب مجدد شما از دل و جان مایه میگذاشتند و هزار تهمت و لقب نصیب خود میکردند. البته منتی بر شما نیست، چون این کار را در جهت آرمانهای انقلابشان میدانستند، و آنانکه دل در گرو آرمانها دارند و نه افراد، کورکورانه پشت سر کسی به راه نمیافتند، و اگر ببینند او به چاه میرود او را همراهی نمیکنند (آنچه که متأسفانه در شرایط امروز کشور از عدهای سر میزند)، بلکه درصورت لزوم تنها به تذکر لسانی اکتفا نخواهند کرد و به خاطر اصولشان دست به اقدام عملی خواهند زد.
جناب آقای دکتر احمدینژاد
فراموش نکنید که شما نماینده منتخب خط حقیقی امام شدهاید. آسیب اشتباه شما، تنها به شخص شما یا دولت نخواهد رسید، بلکه هر اشتباه این دولت -چه در انتصابات و چه در عملکردها- چندین برابر به کند شدن بالندگی این جریان و ناامیدی مستضعفان و مردم حامیاش خواهد انجامید. بدانید که فرزندان امام و رهبری به خاطر اصولشان قاطعانه با هر انحرافی که از این خط سر بزند، برخورد خواهند کرد و از آنجا که در این شرایط خطیر کشور -که دشمنان داخلی و خارجی خط امام در کمین نشستهاند-، هر خطای دوستان، هزینههای جبرانناپذیری را وارد خواهد نمود، در صورت عدم اثرگذاری تذکر زبانی و قانع نشدن، بدون اغماض و مسامحه دست به اقدام عملی برای اصلاح خواهند زد.
کلمات کلیدی :
نوشته شده در دوشنبه 88/4/29ساعت 1:1 صبح  توسط چند طلبه و دانشجو
نظرات دیگران()
لیست کل یادداشت های این وبلاگ