پیگیری خط عدول از اصول توسط دو روحانی غربگرا و نماد روحانیت اشرافی طنز تاریخی است
متاسفانه در کشور ما عمده نخبگان از جامعه فاصله دارند و خودشان را به آن تحمیل میکنند. ورشکستگی سیاسی- اجتماعی این گروه نیز از همین جا برخاسته است. آنها همانطور که در مشروطه به ملت توهین کردند، پس از سوم تیر خودم شاهد بودم که برخی از این روشنفکران حتی فحش ناموسی به مردم میدادند.
این ناشی از عدم شناخت صحیح از مردم است و منشأ این عدم شناخت، آن است که روشنفکران در ایران عموماً در یک پایگاه اجتماعی خاص قرار داشته و از منابع مالی خاص بهره مند هستند. غالباً اهل شمال شهرند و از ساختاراجتماعی دورند. تغذیه فکری و روحی آنها غالباً از غرب صورت میگیرد. مابه الامتیاز و هویتشان به این دوری اجتماعی است. در اثر این ساختار، نوعی از خود بیگانگی نسبت به جامعه است. این از خودبیگانگی به فضای خانوادگی آنان نیز میکشد... این گروه در فضای انتخابات وابسته به قشر متوسط مصرف کننده است که فکر و کالای غربی را مصرف میکند و گاه میتواند نیروی پیاده در تبلیغات خیابانی هم شود.
اما احمدینژاد اشرافیت و غربزدگی را مورد حمله قرار داد و توجه مستضعفان را به خویش جلب کرد؛ مستضعفان به همان مفهوم مورد نظر امام. او توجه قشرهای متکی به ایرانیت را مجذوب خویش ساخته است که اکثریت اجتماعی ایران را در اختیار دارند. بیشتر در جنوب شهرها، شهرستانها و روستاها متمرکز هستند. آنها به نجابت و جوانمردی و فرهنگ خانوادگی اهمیت میدهند. در رفتار سیاسی شان شاهد نوعی متانت سیاسی هستیم. یعنی به دور از هوچی گری و جار و جنجال انتخاب میکنند. از قضا اینها همان گروهی هستند که روشنفکران آنان را "حاشیه" میخوانند و خود را "متن" میدانند. در سال 1342 و 1357 هم همین جماعت انقلاب را به ثمر رساند و هویت شرقی را بازتولید کرد.
روشنفکران سعی میکنند تبارشان را به مشروطه بازگردانده و حتی انقلاب را هم به نفع مشروطه بازتفسیر کنند. در حالی که مشروطه اصلاً مال مردم نبود و از سفارت انگلیس شروع شد و به همانجا ختم شد و علمای طرفدارش هم به نوعی شکست خوردند. اینگونه شد که روشنفکران در ادامه به رضاخان پیوستند اما مردم با محوریت روحانیت، انقلاب ضد انگلیسی انجام میدهد اما متأسفانه باز اشرافیت غربگرا به محوریت مصدق به میدان بر میگردد و کودتا را میپذیرد که این یا خیانت بود یا خوش خیالی. جالب بود که فاطمی اعدام شد اما مصدق اعدام نشد و تا آخر عمرش کناره گرفت که این هم از روحیه اشرافیت برخاست. در این ناامیدی، انجمن حجتیه و مکتب تفکیک سربرآورد. در فضای یأس علما، امام با حرکت انقلابیاش همین قشر بیدار ایرانی را بازتولید و تقویت کرد. انقلاب و سوم تیر و اکنون بیست و دوم خرداد، خط استمرار هویت ایرانی اسلامی بود. این دو انتخابات با بازگشت به اصول انقلاب همراه بود. طنز تاریخ این بود که دو روحانی غربگرا به مثابه نماد روحانیت اشرافی خط عدول از اصول انقلاب را پی میگیرند.
قطعاً اگر روحانیت اشرافی بخواهد خود را به عنوان نماینده روحانیت اصیل جا بزند، آنجا دیگر روحانیت زیرسؤال رفته است، چون روحانیت به مردمیبودنش زنده است. الحمدلله در این 4 سال مردمی که با دلبستگی به روحانیت انقلاب کرده بودند، باز امیدوارتر از قبل شدند. یعنی با کنار رفتن روحانیت اشرافی، خط نقش روحانیت اصیل پررنگ تر شد و نوعی احیای روحانیت اصیل اتفاق افتاد. در این میان مراجع محترم تقلید هم مواظب هستند و همه افتخارشان به در متن مردم بودن است.
این اتفاقات مهم با پشتوانه سنت ایرانی و هویت دینی اتفاق میافتد. و حالا به پشتوانه این، رئیس جمهور دهم میتواند با قوت و عزت با جهان سخن بگوید و جبهه جهانی حامی ایران را تقویت کند. اما اگر اشرافیت سرکار میآمدند باید به صورتی تسلیم مآبانه و ذلت بار در برابر غرب قرار میگرفتیم و غرب ما را برای آمدن رئیسجمهوری غیر از احمدینژاد به سخره میگرفت.
نوشته شده در یکشنبه 88/3/24ساعت 11:9 عصر  توسط چند طلبه و دانشجو
نظرات دیگران()
نماینده ولی فقیه و امام جمعه کرمانشاه امروز با انتشار پیامی حماسه یوم الله 22 خرداد را به رهبر انقلاب و ملت غیور ایران تبریک گفت. نامه و پیام ایشان را از آن جهت آوردم که بتوانید آن را با نامه بی ادبانه و تهدید آمیز هاشمی به رهبری عزیز مقایسه کنید، از این لذت ببرید و از آن عبرت بگیرید.
به گزارش خبرگزاری فارس از کرمانشاه، آیتالله شیخ مصطفی علما در این پیام آورده است: پیام پیامبرگونه آن رهبر فرزانه که هماره در طول انقلاب اسلامی همچون خورشیدی روشنی بخش، صراط ملت بزرگ ایران به سوی نور، آگاهی و اندیشهمداری بود، در هالهای از عشق و مهرورزی است را به گوش جان شنیدیم.
در ادامه پیام آمده است: همانگونه که مستحضرید مردم انقلابی، شهیدپرور و دیرپای استان کرمانشاه در کنار روحانیت و علمای استان، همگام و همزمان با قاطبه ملت بزرگ ایران در پی لبیک به فرمان مرجع و مرادشان با خلق حماسهای ماندگار، عشق و ایمان راسخ خود را به آرمانهای امام راحل(ره)، انقلاب و رهبری به اثبات رساندند.
در بخش دیگری از این پیام خطاب به رهبر انقلاب تصریح شده است: علمای استان، ائمه جمعه و جماعات، روحانیون شیعه و سنی و عموم مردم شریف استان پیام تاریخی شما را شنیده و همچون گذشته با عشقی که به مقام شامخ مرجعیت و رهبر فرزانه خویش دارند این بار نیز با همه وجود و تمام توان از سویدای دل مطیع فرامین روشنگرانه شما خواهیم بود زیرا نیک میدانیم که هدایتگریها و روشنگریهای آن رهبر عظیمالشأن راهگشای طریق الی الله بوده و خواهد بود.
این پیام افزوده است: با عرض تبریک این حضور حماسی که مزین به رای حداکثری و بینظیر بیش از 85 درصد از واجدان شرایط بود، این عطیه بینظیر الهی را گرامی میداریم و با عرض تهنیت به رئیس جمهور منتخب، برای ایشان نیز توفیق روزافزون در خدمتگذاری به مردم آرزومندیم.
امام جمعه کرمانشاه در پایان این پیام آورده است: رجا واثق داریم که این مردم غیور و انقلابی با بهرهگیری از تجربیات گرانقدر انقلاب، همانند دوران دفاع مقدس، این بار بیش از بیش حلاوت اطاعت از فرامین رهبر خویش را خواهند چشید و دشمنان قسم خورده خود را همچون گذشته مأیوس خواهند کرد.
نوشته شده در یکشنبه 88/3/24ساعت 10:54 عصر  توسط چند طلبه و دانشجو
نظرات دیگران()
جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی در نامه سرگشاده ای خطاب به میرحسین موسوی نوشت: با توجه به موضعگیریها و تهدیدهای قبلی اطرافیان جنابعالی عواقب رفتارهای آشوبگرانه و هرجومرج طلبانه مستقیماً متوجه شما و اطرافیانتان است.
جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی در این نامه سرگشاده خطاب به میرحسین موسوی آورده است: پس از حضور باشکوه ملت بزرگ ایران در انتخابات 22 خردادماه و ثبت مشارکت تاریخی 85 درصدی آنان شاهد رفتارها و مواضعی تلخ و تحریکآمیز از سوی جنابعالی هستیم.
در ادامه این نامه آمده است: وقتی سازوکارهای قانونی برای رسیدگی به اعتراضات نامزدها در خصوص هر یک از مراحل برگزاری انتخابات وجود دارد و شما با پذیرش آن وارد عرصه رقابت شدهاید و نمایندگان جنابعالی در سر همه صندوقهای رأیگیری حضور داشتهاند، چه وجه شرعی، عقلانی و قانونی وجود دارد که به جای طی مراحل قانونی اعتراضات مستند، با متهم کردن غیر مستند مسئولان کشور به تقلب، دروغ گویی و خیانت و بیان این جمله که «ما موج عقلانیت سبز خود را که بر گرفته از تعالیم دینی و علائق ملت، به اهل بیت پیامبر (ص) است را با تمامی شور ادامه میدهیم» به تحریک و آشوبگری روی آوردهاید؟
جمعیت ایثارگران در ادامه افزود: با توجه به برخی رفتارهای آشوبگرانه عدهای تحریک شده و غافل و پخش مستقیم آن توسط رسانههای بیگانه، به خصوص بیبیسی و موضعگیریها و تهدیدهای قبلی اطرافیان جنابعالی مبنی بر ایجاد آشوبهای خیابانی در صورت عدم اعلام نام شما به عنوان پیروز انتخابات، به جنابعالی اعلام میداریم، عواقب رفتارهای آشوبگرانه و هرجومرج طلبانه مستقیماً متوجه حضرتعالی و اطرافیان شما خواهد بود. لذا از شما توقع داریم با پذیرش رأی ملت و نتیجه انتخابات و تبریک به ملت و نامزد منتخب، رفتاری مردمسالارانه و در خور سوابق و روحیات انقلابی و دینیتان بروز دهید. این روش به نفع مصالح شما، ملت و میهن عزیزمان خواهد بود.
منبع
کلمات کلیدی :
نوشته شده در یکشنبه 88/3/24ساعت 10:46 عصر  توسط چند طلبه و دانشجو
نظرات دیگران()
در نشست خبری امروز رئیس جمهوری به مناسبت پیروزی در انتخابات، خبرنگاری با اشاره به نامه ساختارشکنانه هاشمی رفسنجانی به رهبر معظم انقلاب آن را یادآور ماجرای خیانتکارانه منتظری به امام (ره) دانست و گفت که 2 تن از کاندیداها پس از پایان انتخابات نه تنها به نامزد پیروز تبریک نگفتند بلکه با صدور بیانههای تحریکآمیز و ساختارشکنانه در تلاشند تا 18 تیری دیگری به وجود آورند با این تفاوت که در گذشته عناصر اصلی در سایه بودند اما امروز این افراد در مقابل چشم مردم هستند، از رییس جمهور پرسید: شما چه تدابیری در مقابل آنها دارید در حالی هماکنون اطلاع داریم در جلسات مخفیانه به ادامه کار خود پافشاری میکنند.
احمدینژاد در پاسخ به این سؤال اعتراض برخی نامزدها را طبیعی دانست و افزود: برخی در گذشته بسیار تبلیغ کردند اما امروز که دیدند رأی نمیآورند دست به این کارها میزنند.
احمدینژاد اظهار داشت: این اعتراضات مانند یک مسابقه فوتبال است که وقتی تیمی نتیجه نمیگیرد هواداران آن عصبانی شده و دست به اقداماتی میزنند و ما نیز با صبر و حوصله کار را دنبال میکنیم.
وی آزادی در کشور ایران را نزدیک به مطلق دانست و ادامه داد: افراد آزاد هستند تا نظرات خود را بگویند و میبینیم که گاهی کارهای خودشان را نیز زیر سؤال میبرنند اما مهم این است که کار در مسیر قانونی خود جلو برود و اگر کسی اشکالی دارد قانون اساسی آن را پیشبینی کرده و میتواند تا پایان امروز مستندات خود را به شورای نگهبان ارائه کند و این شورا نیز همیشه نشان داده است که بدور از هرگونه مسامحهای و تنها براساس قانون عمل میکند. رئیس جمهور خاطرنشان کرد: فاصله آرا آنقدر زیاد است که هیچکس نمیتواند انتخابات را زیر سؤال ببرد.
احمدینژاد در پاسخ به سؤال خبرنگار دیگری مبنی بر همکاری برخی اغتشاشگران با اتحادیه اروپا در ایجاد تحصنهای مختلف در کشور گفت: بعید است در ایران کسی پیدا شود که بخواهد با اتکا بر بیگانگان هدف خود را جلو ببرد و ملت ایران اگر بفهمند کسانی میخواهند با توکل بر بیگانگان دست به اقداماتی بزنند در برابرشان میایستند.
وی افزود: فضای سیاسی ایران آنقدر باز است که دیدیم 3 نفر در مقابل یک نفر ایستاند و بیش از 3 برابر از رسانه ملی استفاده کردند و در حالی که مدت قانونی تبلیغات 20 روز است از 3 ماه قبل تمام تحرکات و تبلیغات رقبا از رسانه ملی منعکس میشد و حتی فعالیتهای عادی هیئت دولت برای اینکه تبلیغ نشود از تلویزیون پخش نمیشد.
منتخب مردم در انتخابات دهم ریاست جمهور ادامه داد: البته برخی افراد با سوءاستفاده از این فضا اقدام به ترویج اخبار دروغ و کذب میکنند اما الان انتخابات تمام شده و موقع دوستیها و برادریهاست و حالا اگر برخی دوست دارند این راه را ادامه دهند این فضا باز است و همیشه بوده و کشور آزاد نیز همین است و این مسائل چندان قابل توجه نیست.
احمدینژاد خاطرنشان کرد: البته دستگاه قضایی با کسانی که بخواهند از طریق بیگانگان کوچکترین اقدامی کنند برخورد قاطع خواهد کرد و برخی افراد احساساتی هستند و فکر میکنند حتماً باید نامزد مورد نظر آنان پیروز شود اما الان که شکست خوردهاند باید به آنها گفت که چکار به امکان عمومی و مردم دارید؟
احمدینژاد با اشاره به مشکلات داخلی از جمله مسکن، اشتغال و تولید علم اظهار داشت: با اقداماتی که در 4 تا 5 سال آینده مدنظر قرار خواهد گرفت این مسائل حل خواهد شد و دیگر قابل طرح نخواهد بود و در مسائل بینالمللی نیز رویکردها عوض شده و دنیا به سمت عدالت، گفتوگو و صلح پیش میرود.
منبع
نوشته شده در یکشنبه 88/3/24ساعت 10:42 عصر  توسط چند طلبه و دانشجو
نظرات دیگران()
سیدمحمد خاتمی علیرغم آنچه تاکنون در رسانهها منتشر شده هفته گذشته به مصر سفر کرده و در این سفر با یک هیات آمریکایی ملاقات و مذاکره داشته است.
یک منبع آگاه در گفتوگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس ، اظهار داشت: سید محمد خاتمی در این سفر با هیاتهای مختلف خارجی از جمله یک هیات آمریکایی ملاقات کرده و درباره اتخاذ مواضع پس از برگزاری انتخابات تبادل نظر کردهاست.
وی یادآور شد: پس از این که خاتمی به این هیات گزارش داد که میرحسین موسوی در نظرسنجیها وضعیت خوبی نداشته و در انتخابات شکست خواهد خورد، هیات آمریکایی توصیههایی را در این باره با خاتمی برای پس از برگزاری انتخابات مطرح کردهاست.
این منبع آگاه افزود: حامیان خاتمی این سفر و ملاقات را کتمان کرده و برای فریب افکار عمومی اعلام کردهاند خاتمی فقط به تونس سفر کرده بود.
منبع
کلمات کلیدی :
نوشته شده در یکشنبه 88/3/24ساعت 10:30 عصر  توسط چند طلبه و دانشجو
نظرات دیگران()
میرحسین موسوی تحت فشار مردم و مسئولان نظام برای موضع گیری درباره آشوب های اخیر انتخاباتی طرفدارانش، ضمن حمایت ضمنی از آشوب ها از آنان خواست خود را در معرض صدمه قرار ندهند.
میرحسین موسوی پس از گذشت چندین ساعت از آشوب برخی اراذل و اوباش در پیامی اعلام کرد: قاطعانه از شما می خواهم هیچ فرد یا گروهی خود را در معرض صدمه قرار نداده آرامش و متانت خویش را از دست ندهد.
ویوی که بدون تبریک به مردم در خلق حماسه مشارکت 85 درصدی و انتخاب محمود احمدی نژاد بعنوان رئیس جمهوری اسلامی ایران، سخن خود را آغاز کرد، همچنین مدعی شد: تخلفاتی که در دهمین انتخابات ریاست جمهوری صورت گرفته است بسیار جدی است و رنجش عمیق شما کاملا به حق است.
موسوی با تایید تلویحی برخی رفتارهای نادرست و غیر قانونی یادآور شده است: از نیروی انتظامی انتظار دارم با درایت مردم را از خود دانسته احساسات آنها را در این شرایط درک کند.
وی تاکید کرد: همگان در هر حال حساب خود را از هر گونه رفتار خشونت آمیز جدا نمایند.
میرحسین موسوی در پایان نوشته است: ما شکایت جدی خود را از جریان انتخابات و روندهای ناسالمی که در طی آن دیده شد با تمام توان پیگیری خواهیم کرد و نتایج آن را به اطلاع عموم خواهیم رساند. منبع
حال سخنان و پیام های آشوب طلبانه میرحسین موسوی را با پیام وی در 13 خردادماه جاری مقایسه کنید: <<افرادی که نه علقهای به جمهوریت نظام دارند و نه به احکام منور اسلام دلبستهاند، از آنجا که رقابت قانونمند در برابر اراده شما را غیرممکن مییابند، در صدد برهم زدن امنیت و آشفته کردن آرامش روانی جامعهاند تا قطار انتخابات سالم را از مسیر خود منحرف کنند. آنان که به بقای کشور و جمهوری اسلامی به گونهای مشروط باور دارند، ظاهرا از ایجاد بحرانهایی که دامنه آنها به انتخابات و ایام حاضر متوقف نخواهد ماند نیز ابا ندارند. اطمینان دارم که مردم و جوانان با هوشمندی، مجال شیطنت را از این افراد میگیرند و از هرگونه تنش که مطلوب آنان است پرهیز کرده و از دایره رفتاری که زیبنده جوان فهیم و با فرهنگ ایرانی است، خارج نمیشوند.>> به نظر بنده ایشان هر رقابتی که به نفعش نباشد به هم می ریزد.
نوشته شده در یکشنبه 88/3/24ساعت 4:9 عصر  توسط چند طلبه و دانشجو
نظرات دیگران()
استاندار تهران گفت: مواضع(ادعای پیروزی قبل اعلام نتایج، بیانیه بعد اعلام نتایج، اظهارات بعدی) موسوی و ادعاهای موهوم او تحریککننده و موجب تعرض به مردم و خسارت به اموال عمومی شده است.میرحسین موسوی باید پاسخگوی حوادث اخیر تهران باشد.
مرتضی تمدن استاندار و رئیسشورای تامین استان تهران افزود: متاسفانه موسوی پس از اعلام نتایج شمارش آرا در دو بیانیه به موضعگیری نامناسب و با طرح ادعاهای موهوم به تحریک افکارعمومی پرداخته و زمینه اغتشاش توسط عدهای مغرض و فرصتطلب در سطح شهر را فراهم کرده است.
استاندار تهران با تاکید بر پیگیری مسایل اختلاقی از مجاری قانونی گفت: وقتی در قانون برای پیشگیری مطالبات و شکایات، راهحلهای منطقی پیش بینی شده است چرا موسوی با مواضع تحریککننده به آشوبطلبان دشمنان آزادی و مردمسالاری دینی کمک میکند.
رئیس شورای تامین استان تهران با اظهار تاسف از این که تاکنون موسوی حاضر نشده است دست از تحریک هواداران خود بردارد، یادآور شد: عدهای که به بهانه حمایت از موسوی به مردم تعرض کرده و با آتشزدن چند دستگاه اتوبوس و سایر اموال عمومی به بروز ناامنی در شهر تهران پرداختهاند به طور قطع مجازات خواهند شد و شورای تامین استان مسئولیت این حوادث تاسفبار را ناشی از رفتار غیرمسئولانه آقای موسوی میداند.
منبع
نوشته شده در یکشنبه 88/3/24ساعت 3:47 عصر  توسط چند طلبه و دانشجو
نظرات دیگران()
لیست کل یادداشت های این وبلاگ