لذا پیرو این مطلب توجه شما را به چند نکته زیر جلب می کنم:
*لطفا کارگردانانی که قصد ساختن فیلم از هم اکنون را دارند با رئیس جمهور ? سال بعد هماهنگ کنند که یک وقت نقش اول فیلمشون با اون رییس جمهور تشابه اخلاقی، رفتاری، مدیریتی و سایر موارد نداشته باشد، چون کار فیلم برداری یوسف پیامبر سال ?? تمام شد البته به قول یکی از کسانی که برای این مطلب نظر داده شاید خاتمی دستور ساخت این فیلم را داده بوده و قصد داشته رفتار خودش را اصلاح کند.
*یادمون باشد که به گفته عزیز باهوشی که این مطلب را نوشته سینما سینماست نه سیاست البته با این تبصره که این موضوع برای اصلاح طلبان صدق نمی کند چون همه چیز اونها سیاسی است، از فرهنگ و اقتصاد و همه چیز گرفته تا فیلم و سریال( در توضیح این مطلب باید گفت گویا عمه خواجه حافظ شیراز بود که دستور ساختن فیلمهای فاسد را می داد)
*از این به بعد هر کسی رنگ و بوی احمدی نژاد داشته باشد دیگر رنگ و بوی دینی ندارد چون در مطلب آمده سریال در چند قسمت گذشته دیگر رنگ و بوی تاریخ نبوت ندارد (چرا که این عزیزان سالهای سال برای ارزشهای دینی زحمت فراوان کشیده اند انشاءالله اجری در خور توجه نصیبشان گردد)
*«به نظر نمیرسد چنین جوازی برای استفاده از سینما یا تلویزیون در جامعهای دیندار صادر شود که امروز شیوههای مدیریت گندم یا خشکسالی به صورت سنتی در یک سرزمین غیرالهی شبیهسازی گردد تا مردم ایران از آن عبرت بگیرند. چرا که در غیر این صورت این ابتدای چالش و مقابلههای فکری با ابزار رسانه خواهد بود و قاعدتا عدهای هم که احیاناً مخالف چنین تفکر مدیریتی باشند درصدد ساختن فیلمی دیگر در مقابل چنین کاری خواهند بود.» --------- این قسمتی از این مطلب است با توجه به این چند هزار سال پیش یوزارسیف باید از روشهای آبیاری نوین و استفاد از تراکتور و کمباین و در نهایت سیلوهای مدرن با تنظیم دمای خودکار را مورد توجه قرار می داد و از این ابراز استفاده می کرد یا اینکه امروز احمدی نژاد می بایست از سیلوهای کاهگلی با حراست شخص هورمهب استفاده کند.
*در ادامه مطلب به این انتقاد شده که چرا مردم با دیدن شخصیت یوزارسیف به یاد احمدی نژاد می افتند و اینکه چرا آقا فرج گفته« اگر با دیدن این مجموعه، برداشت از یک مدیر الهی مذهبی در ذهن مخاطب ایجاد میشود که میتوان به دولت نسبت داد، جای خوشحالی دارد.» لذا از عموم هموطنان عزیز درخواست داریم بدون هماهنگی قبلی با سایت آفتاب نیوز در طلوع افکارشان عجله نکنند.
پس از ذکر این نکات توجه شما را به قسمتهایی از این مطلب طنز جلب می نمایم:
*چرا حدود سه قسمت از این سریال صرفاً به نحوه کنترل تولید و انبارکردن گندم پرداخته شده است؟
*مثلا یوسف (ع) همواره میکوشد بدون هیچ پرده پوشی، حرفهایش را مستقیماً با مردم در میان بگذارد... همنشینان و دوستان «یوزارسیف»، محرومان و مستضعفان هستند و ساکنان مقر حکومت، از این کار یوزارسیف خوششان نمیآید و... حالا تصور کنیم این برداشت از کجای سریال ناشی میشود؟
*مثلا {یوزارسیف} مدام از دور به جامعه و مردم دست تکان میدهد، حالت نظارتی و حکومتی بیشتری به خود گرفته و اصلا برای این که در جمع مردم عادی بنشیند و با مردم سخن بگوید حالت غیرعادی و پیشفرض قائل شده است.
*در یکی از سکانسها وقتی یوزارسیف در جمع خانواده ای کشاورز ظاهر میشود، آنها او را نمیشناسند و با او مشغول صحبت میشوند و زمانی که پیامبر از جمع آنها خارج میشود، نوعی سوال در روایت فیلم به وجود میآید که این کدام مسئول حکومتی است که با کشاورزان همصحبت و همغذا میشود و یوزارسیف در سوال نهایی آنها خود را با لبخندی معرفی میکند!
*چرا نشستن یوسف بر سر سفره فقرا برای عدهای تعجبآور شده که آن را مورد تاکید قرار میدهند؟
*ما چه لوکیشنی را در تلویزیون آفریدهایم که برداشتهای خاص بعد از دیدن 20-30 قسمت آغاز میشود و اینگونه میشود که شخصیت انبیاء با انسانهای امروزی مقایسه شوند. (خوانندگان عزیز توجه کنند که از این به بعد الگوهای خود را از نشانه ها و افراد شیطانی بگیرند تا مبادا شخصیت آنها با انبیاء مقایسه شود مثلا اگر کسی دروغگو نبود خودش را با جعفر کذاب مقایسه کند)
منبع